Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

OSNOVA TRGOVINA D.O.O. Delovne uniforme Maribor

0 / 0 ocen Oceni
Delovne uniforme Maribor |Delovne uniforme Maribor so glavni proizvod našega podjetja OSNOVA d.o.o.  katero je bilo ustanovljeno leta 2006. Ukvarjamo se z veleprodajo metrskih tkanin na področju ... Preberi celoten opis
  • Delovne uniforme Maribor
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Titova cesta 44, 2000, Maribor Navigiraj

Ponudba in storitve

Delovne uniforme Maribor

Delovne uniforme Maribor |

Delovne uniforme Maribor so glavni proizvod našega podjetja OSNOVA d.o.o.  katero je bilo ustanovljeno leta 2006. Ukvarjamo se z veleprodajo metrskih tkanin na področju Slovenije in bivše Jugoslavije.

Ekskluzivno zastopamo podjetji Fitecom ter Penteadora s Portugalske. Ponujamo modne tkanine ter tkanine programa službenih uniform.

Delovne uniforme Maribor 

Od leta 2011 smo tudi ekskluzivni zastopnik za nemško podjetje Greiff, ki je z bogato 200 letno tradicijo eden vodilnih proizvajalcev gastro in corporativne mode v Evropi. GREIFF pomeni več kot 200 let kakovostnih oblačil.

Od samega začetka se posvečamo visoki kakovosti delovnih uniform, ustvarjalnosti in inovativnosti. Bogate izkušnje nam omogočajo, da združujemo modo, trende in najnovejše tehnologije pri izdelavi delovnih oblačil.

Za več informacij in naročila vezana na delovne uniforme Maribor, nas pokličite na objavljene kontakte in z velikim veseljem vam bomo dogovorili na vsa vaša vprašanja ter poskrbeli, da boste delali v udobnih in funkcionalnih oblačilih. 

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje