Dodaj svoje podjetje
Avtobusni prevozi v Evropo

GOZDARSTVO STOJAN MARKOVIĆ S.P.


Beblerjeva ulica 29, 5271 Vipava

Avtobusni prevozi v Evropo |

Družinsko podjetje PREVOZI MARKOVIĆ VIPAVA vam z veseljem pomaga pri organizaciji prevoza v Sloveniji ali tujini. Naši avtobusni prevozi v Evropo so hitri, predvsem pa udobni, kar je na dolgih poteh še kako pomembno. 

S prevozništvom se ukvarjamo že vrsto let, zaupajo nam številni potniki, ki potrebujejo organiziran avtobusni ali kombi prevoz. 

avtobusni-prevozi-v-evropo_4

Avtobusni prevozi v Evropo za manjše ali večje skupine

Naši avtobusni prevozi v Evropo zmorejo naenkrat prepeljati med 50 in 63 potnikov, če vas je manj, pa se lahko odločite tudi za prevoz z minibusom ali kombijem, odvisno od števila potnikov. 

Če organizirate izlet, ekskurzijo ali potovanje izberite našo storitev - avtobusni prevozi v Evropo. Naša vozila so v brezhibnem stanju, naši vozniki pa zanesljivi, tako da boste zagotovo pravočasno in varno na svojem cilju. 

Za več informacij glede prevozov nas pokličite ali nam povpraševanje pošljite na elektronski naslov. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in organizirali najboljši prevoz. 

 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

najem avtobusa za 35 oseb

Spoštovani! Sem predstavnik žup. pevskega zbora župnije sv. Urh iz Branika. Organiziral bom romanje/izlet zbora po sledečih podatkih: Št. oseb: 35 (v poštev pride manjši BUS, tudi zaradi ozkih lokalnih cest) Datum romanja/izleta: ned. 09. sept. 2018 Odhod iz Branika: 06.30 Relacija: Branik-Most na Soči*-Baška grapa-Petrovo brdo*-Železniki- Dražgoše-Jamnik**-Radovljica-povratek po AC mimo LJ do Branika * Predviden krajši postanek (kavica; WC) **Daljši postanek za mašo in kosilo bo pri cerkvici sv. Primoža pri vasi Jamnik na Gorenjskem Povratek v Branik: 21:00 (predvidoma) Prosim vas, da mi na mail pošljete ugodno ponudbo. Za morebitna dodatna pojasnila me lahko kontaktirate na : Ervin Sorč GSM: 031 629 346 ervin.sorc@siol.net


Pihalni orkester Vrhpolje - najem avtobusa za 1. maj

Pozdravljeni, Pišem iz Pihalnega orkestra Vrhpolje in me zanima ali imate prost avtobus za okoli 35 oseb na dan torka, 1. maja 2018 za celoten dan? Dopoldan zaradi izvajanja budnice po Vipavski dolini in popoldan za prevoz na Predmejo, kjer tudi nastopamo. Lep pozdrav, Tine Tončič


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si