Dodaj svoje podjetje
Zobozdravnik Novo mesto

SPECIALIST ZOBNIH IN USTNIH BOLEZNI - ŠKOF FRANC


Jerebova ulica 10, 8000 Novo mesto

Zobozdravnik Novo mesto |

ŠKOF FRANC - SPECIALIST ZOBNIH IN USTNIH BOLEZNI IN RADONTOLOGIJE je postal med svojimi strankami sinonim za kvalitetno in profesionalno zobozdravstveno storitev, zagotovo pa ga boste spoznali, če je zobozdravnik Novo mesto, kar potrebujete. 

zobozdravnik-novo-mesto_10

Zobozdravnik Novo mesto

Nudimo vam različne storitve, in sicer parodontalne kirurške posege, zdravljenje obzobnih tkiv, splošno zobozdravstvo, preventivne preglede zob in obzobnih tkiv, čiščenje zobnih oblog in zobnega kamna ter protetiko (fiksno in snemno). Smo celovito specializiran zobozdravnik, ki mu Novo mesto že dolgo zaupa. 


Zakaj je pomembno, da izberete dobrega zobozdravnika?

Se bojite zobozdravnika? Ne skrbite niste edini, zato je pomembno, da izberete dobrega zobozdravnika, ki mu lahko zaupate in se boste pri njem počutili, kolikor je mogoče lagodno.

Dandanes namreč zobozdravnik ni le zdravnik za zobe, ampak ga mora zanimati zdravje celotne ustne votline in mora biti pozoren na vse spremembe. Zato je zelo pomembno, da se odločite za profesionalnega, izkušenega zobozdravnika. Obiščite našo ordinacijo, kjer vas pričakuje zobozdravnik Novo mesto in skupaj bomo premagali strah ter poskrbeli za zdravo ustno votlino. 

zobozdravnik-novo-mesto_13

Kdaj je dosegljiv zobozdravnik v Novem mestu in kako se naročite na pregled pri nas?

Ko bo zobozdravnik Novo mesto, kar potrebujete, vas bodo naši zadovoljni pacienti zagotovo priporočili. Če bi radi obiskali našo ambulanto in se naročili na pregled se lahko osebno zglasite v naši ambulanti, lahko pa nas pokličete na objavljene kontakte.

Poleg tega da ambulanta deluje s koncesijo, smo kot zobozdravnik Novo mesto na voljo tudi za samoplačnike, ki se lahko naročite izven navedenega delovnega časa. 

Če imate težave z zobmi ali pa bi se radi naročili na preventivni pregled smo tisti zobozdravnik Novo mesto, ki se vam bo v celoti posvetil in poskrbel za odpravo zobobolov ter lep in zdrav nasmeh. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Prvi pregled pri parodontologu

Pozdravljeni, Pri svoji zobozdravnici sem dobila napotnico za pregled pri parodintologu in me zanima,ce je pri vas mozen pregled z napitnico in kaksna je cakalna doba. Hvala lepa za odgovor Lep pozdrav! Suzana


Prvi pregled

Pozdravljeni, zanima me, koliko stane prvi pregled in mnenje pri paradontologu. Namreč dlesen se mi je v zadnjih 2 letih vidno posedla oz. umaknila od cca treh zob in zobozdravnica mi pravi, da to ni nič narobe. Mene pa resno skrbi. Hvala. Lp, Andreja


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si