Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Simeon Efremov, SiDent, s.p. Dober zasebni zobozdravnik Postojna

5 / 1 ocen Oceni
Poskrbite za zdravje vaših zob in se ponosno spet nasmehnite! Za vse, ki iščete dobrega zasebnega zobozdravnika v Postojni ali njeni okolici, smo na voljo pri Simeon Efremov, SiDent, s.p. V za...... Preberi celoten opis
  • Zobozdravstvene storitve
  • Zobozdravstvo
  • Zobozdravnik
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Gregorčičev drevored 11, 6230, Postojna Navigiraj

Ponudba in storitve

Dober zasebni zobozdravnik Postojna

Poskrbite za zdravje vaših zob in se ponosno spet nasmehnite! Za vse, ki iščete dobrega zasebnega zobozdravnika v Postojni ali njeni okolici, smo na voljo pri Simeon Efremov, SiDent, s.p.

V zasebnem zobozdravstvu v Postojni vam bomo zagotovili prijazen odnos in strokoven pristop, obenem pa kvalitetne, celovite in natančne storitve. Za vsakega pacienta si vzamemo čas in mu prisluhnemo, naslovimo skrbi in vprašanja ter vodimo skozi proces zdravljenja.

Dober zasebni zobozdravnik Postojna

Dober zasebni zobozdravnik Postojna

Strah pred zobozdravnikom je pogost, a mi vas bomo prepričali, da je popolnoma odveč. Smo pacientom prijazna zobozdravstvena ustanova, kjer se posebej posvetimo vsaki osebi, ji namenimo zadostno pozornost in hkrati prisluhnemo težavam ter skrbem glede zdravja zob in ustne votline.

Svoje delo v zasebnem zobozdravstvu v Postojni izvajamo v sodobni in prijetno opremljeni ambulanti, ki vsebuje vso potrebno opremo, orodja in pripomočke, da pregledi in posegi potekajo brezhibno in nemoteno.

Kot dober zasebni zobozdravnik v Postojni vam zagotavljamo udobje in transparentnost, diskretnost in korektnost. Prizadevamo si, da je vsak poseg karseda neboleč in čim manj neprijeten.

Iščete dobro zasebno zobozdravstvo v Postojni?

Prijazno in izkušeno ter strokovno podkovano medicinsko osebje o dodatno poskrbelo za vaše udobje, zobozdravnik pa vam bo nudil tudi kakovostne nasvete, smernice in predloge, ki vam bodo pomagali ohranjati zdravje vaših zob in ustne votline.

Obljubljamo, da vas bodo naši zobozdravniški pregledi prepričali, da ste izbrali zasebno zobozdravstvo v Postojni. Naše čakalne dobe so krajše, poleg tega pa so naše zobozdravniške storitve kljub visoki kakovosti cenovno dostopne.

Poskrbite za svoje zdravje in čudovit nasmeh, ki ga boste s ponosom kazali. Pokličite nas ali nam pošljite e-poštno sporočilo in se naročite na pregled pri dobrem zasebnem zobozdravniku v Postojni. Dobrodošli!

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

5 / 1 ocen

Dober zasebni zobozdravnik Postojna

Vse pohvale zobozdravniku za strokovnost, prijaznost in natančnost! Iskrena hvala za povrnjen nasmeh.. :)

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje