Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Zavarovalno zastopanje, Franc Šajtegel s.p. Zavarovanja Slovenska Bistrica

0 / 0 ocen Oceni
Če želite skleniti kakršno koli zavarovanje in v Slovenski Bistrici iščete najboljše ponudbe, potem ste na pravem naslovu.  Pomagali vam bomo v podjetju ZAVAROVALNO ... Preberi celoten opis
  • Avtomobilsko zavarovanje
  • Življenjsko zavarovanje
  • Premoženjsko zavarovanje
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Vodovnikova ulica 7, 2310, Slovenska Bistrica Navigiraj

Ponudba in storitve

Zavarovanja Slovenska Bistrica

Če želite skleniti kakršno koli zavarovanje in v Slovenski Bistrici iščete najboljše ponudbe, potem ste na pravem naslovu. 

Pomagali vam bomo v podjetju ZAVAROVALNO ZASTOPANJE, FRANC ŠAJTEGEL S.P. in poskrbeli, da po najbolj ugodnih cenah dobite najboljše zavarovalne pogoje zase in svoje premoženje.Zavarovanja Slovenska Bistrica

Zavarovanja lahko sklenete na našem naslovu Rimska ul. 12, Slovenska Bistrica, kadar koli pa smo vam na voljo tudi po telefonu in preko e-pošte, da vam pomagamo, če želite urediti:

  • zavarovanje avtomobila, 
  • življenjsko zavarovanje,
  • zavarovanje premoženja,
  • zdravstveno zavarovanje, 
  • druga zavarovanja. 

S sklepanjem zavarovalnih polic boste smiselno zaščitili sebe, svoje bližnje, svoje premoženje in nepremičnino. Glede na vaš življenjski slog vam bomo znali strokovno svetovati pri izbiri najboljše zavarovalne police in jo prilagodili vašim željam in zahtevam.Za ugodno sklepanje zavarovanj v Slovenski Bistrici izberite nas!

Vedno smo vam na voljo za odgovore na katerakoli vprašanja glede zavarovanja in vaše zavarovalne police. Pokličite nas in se dogovorite za sestanek z nami ter nas obiščite in z veseljem se vam bomo posvetili.

Smo izkušeni, prijazni in hitro odzivni. Vsaki stranki se posvetimo individualno in zanjo poiščemo najboljša zavarovanja, prepričani smo, da imamo pravo ponudbo tudi za vas. Preverite!

Najboljša ponudba zavarovanj v Slovenski Bistrici vas čaka pri nas!

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje