Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

STUDIO VM nails & make up, Valentina Mikolič s.p. Ugodno ličenje Podčetrtek

0 / 0 ocen Oceni

Zaprto
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Trška cesta 2, 3254, Podčetrtek Navigiraj

Ponudba in storitve

Ugodno ličenje Podčetrtek

Če iščete ponudbo za ugodno ličenje v Podčetrtku, ste na pravem naslovu. Za vaš urejen videz bomo z veseljem poskrbeli v STUDIU VM nails & make up.

Pri nas so vam na voljo storitve profesionalnega ličenja, nudimo pa tudi kvalitetno podaljševanje nohtov.
Ugodno ličenje Podčetrtek

V podjetju STUDIO VM nails & make up, Valentina Mikolič s.p. smo zaposleni izkušeni vizažisti, ki se tako ljubiteljsko kot profesionalno ukvarjamo z ličenjem za vsak dan in za posebne priložnosti. Prav zaradi naše ljubezni do make upa, nam ugodno ličenje v Podčetrtku zaupa že veliko strank.

Nudimo ugodno profesionalno ličenje za posebne priložnosti kot so poroke, maturantski ples ali valeta. Ob ličenju vam seveda uredimo tudi nohte. Naša največja prednost je, da dobite obe storitvi na enem mestu in tako ne izgubljate časa pred pomembnim dogodkom. 

Tako kvalitetno podaljševanje nohtov kot ugodno ličenje sta v Podčetrtku pri nas vedno opravljena zelo natančno. Vsaki stranki posvetimo toliko časa, dokler ni s končnim rezultatom povsem zadovoljna in enako bomo storili tudi pri vas, saj je vaše zadovoljstvo naša največja prioriteta.Profesionalno ličenje Podčetrtek

Za ugodno ličenje v Podčetrtku uporabljamo samo profesionalne pripomočke in najbolj kvalitetno kozmetiko oziroma ličila. Na voljo imamo pestro izbiro barv, tako da lahko ustvarimo kakršen koli videz, seveda pa vam pri izbiri tudi prijazno in strokovno svetujemo. 

Na ugodno ličenje v Podčetrtku vas tudi vedno naročimo v najkrajšem možnem času in se vedno prilagodimo vašemu urniku. Z našo pomočjo boste za vaš dogodek, pa naj bo to poroka ali le zmenek, pravočasno naličeni. 

Za povrh vsega pa imamo še dostopne cene, tako da nikar ne odlašajte s klicem, če iščete najboljši studio lepote, ki ponuja profesionalno, a kljub temu ugodno ličenje v Podčetrtku

 

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje