Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

STUDIO VM nails & make up, Valentina Mikolič s.p. Kvalitetno podaljševanje nohtov Podčetrtek

0 / 0 ocen Oceni

Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Trška cesta 2, 3254, Podčetrtek Navigiraj

Ponudba in storitve

Kvalitetno podaljševanje nohtov Podčetrtek

Če si želite imeti dolge in lepo urejene nohte, o katerih že dolgo sanjate, vam lahko sanje uresničimo s kvalitetnim podaljševanjem nohtov v Podčetrtku.

Oglasite se v STUDIU VM nails & make up, Valentina Mikolič s.p., kjer bomo znali poskrbeti za vaše nohte in vam jih urediti po vaši želji, poskrbimo pa tudi za profesionalno ličenje.Kvalitetno podaljševanje nohtov Podčetrtek

Če se vaši nohti hitro zlomijo, jih radi grizete, ali pa nikakor ne zrastejo do dolžine, ki si jo želite, se odločite za kvalitetno podaljševanje nohtov v Podčetrtku. Pri nas vam to storitev nudimo po izjemno ugodni ceni, zato nikar ne odlašajte in se naročite na svoj termin!

Kvalitetno podaljševanje nohtov v Podčetrtku poteka tako, da se z vami najprej posvetujemo glede želene dolžine nohtov, oblike in manikure po končanem podaljševanju. Nato vaše nohte dobro pripravimo tako, da s pilico odstranimo vsa naravna olja in umazanijo.

Nato kvalitetno podaljšamo vaše nohte s posebnim gelom, ki ga na vaših naravnih nohtih oblikujemo s pomočjo šablone. Ko smo dosegli dogovorjeno dolžino, gel nohte "zapečemo" pod UV lučjo, ki gel strdi in pritrdi na vaše naravne nohte.

Nato je na vrsti oblikovanje konice (zaobljena, kvadratna, špičasta ...) in nanašanje laka. Veliko strank, ki nas je za kvalitetno podaljševanje nohtov v Podčetrtku že izbralo, se na tem mestu rado odloči za motive ali vzorce, ki sicer na krajših nohtih ne bi bili dobro vidni. Ugodno podaljševanje nohtov Podčetrtek

Kvalitetno podaljševanje nohtov v Podčetrtku postaja vedno bolj priljubljeno, saj imajo nohti, podaljšani z gelom, oziroma gel nohti veliko prednosti. Ker so veliko bolj trpežni in se ne zlomijo, bodo vaši nohti ostali dolgi, dokler si jih ne boste skrajšali sami, prav tako pa bo vaša manikura veliko bolj obstojna.

Gel nohti imajo življenjsko dobo tudi do 4 tedne ali več, preden je potreben ponoven obisk zaradi narastka nohta. S kvalitetnim podaljševanjem nohtov v Podčetrtku zato prihranite veliko denarja, ki bi ga sicer zapravili za pogoste obiske pri manikerki.

Če bi si tudi vi radi zagotovili čudovite dolge nohte za posebno priložnost ali le za lastno dušo, se na kvalitetno podaljševanje nohtov v Podčetrtku oglasite v STUDIU VM nails & make up, Valentina Mikolič s.p. Pričakujemo vas!

 

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje