Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

3 Sport, Trgovina in servis športne opreme, Ljubljana Ugoden servis koles Ljubljana Vič

0 / 0 ocen Oceni
Če se želite s svojim kolesom varno in udobno voziti, potem ga na servis pred kolesarsko sezono pripeljite v naše podjetje 3 SPORT, TRGOVINA IN SERVIS ŠPORTNE OPREME, LJUBLJANA.&n... Preberi celoten opis
  • Popravilo koles
  • Servis kolesa
  • Mestna kolesa
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
09:00 - 18:00
Torek
09:00 - 18:00
Sreda
09:00 - 18:00
Četrtek
09:00 - 18:00
Petek
09:00 - 18:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Viška cesta 3, 1000, Ljubljana Navigiraj

Ponudba in storitve

Ugoden servis koles Ljubljana Vič

Če se želite s svojim kolesom varno in udobno voziti, potem ga na servis pred kolesarsko sezono pripeljite v naše podjetje 3 SPORT, TRGOVINA IN SERVIS ŠPORTNE OPREME, LJUBLJANA. 

Smo najbolj ugoden servis koles na območju Ljubljana Vič, poleg ugodnih cen pa boste zagotovo cenili tudi, da vam servis kolesa uredimo v najkrajšem možnem času in zelo profesionalno!

Ugoden servis koles Ljubljana Vič

Ugoden servis koles Ljubljana Vič

Potrebujete popravilo ali pregled vašega kolesa? Potem ste na pravem mestu. Tudi če je kolo dolgo bilo neuporabljeno in potrebuje le nekaj enostavnih vzdrževalnih del, imamo ustrezno rešitev za vas.

Na pravem naslovu ste, če iščete ugoden servis koles v Ljubljani na Viču. Mi bomo z veseljem poskrbeli, da ne boste imeli nobenih težav s svojim kolesom in bo vožnja gladko potekala. K nam lahko pripeljete mestna kolesa, otroška kolesa, cestna in druga kolesa. Na voljo imamo rezervne dele in vse pripomočke, da delo opravimo hitro in kvalitetno, poleg tega vam nudimo tudi predelavo kolesa v električno kolo.

Popravilo kolesa Vič

Potrebujete servis koles v Ljubljani? Na Viču ga ugodno opravimo mi!

Smo ustrezno usposobljeni za servisiranje koles, svoje delo pa opravimo hitro, profesionalno in tudi ugodno. Vedno se radi posvetimo našim strankam, zato smo vam za dodatna vprašanja in hitre nasvete glede vzdrževanja ali popravil vašega kolesa na voljo tudi preko navedenih kontaktnih podatkov.

Servis koles na Viču v Ljubljani poteka hitro, pri tem pa so nam v pomoč sodobna orodja in vsi potrebni pripomočki, s katerimi bomo poskrbeli ,da bo vaše kolo brezhibno in pripravljeno na nove podvige.

Pridite in se prepričajte sami, da smo dober in ugoden servis koles, ki mu boste brez skrbi zaupali svoja prevozna sredstva! Najdete nas na naslovu Viška cesta 3, Ljubljana Vič!

 

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje