Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

3 Sport, Trgovina in servis športne opreme, Ljubljana Servis koles Ljubljana Vič, Osrednja Slovenija

0 / 0 ocen Oceni

  • Popravilo koles
  • Servis kolesa
  • Mestna kolesa
  • Otroška kolesa
Odprto
Ponedeljek
09:00 - 18:00
Torek
09:00 - 18:00
Sreda
09:00 - 18:00
Četrtek
09:00 - 18:00
Petek
09:00 - 18:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Viška cesta 3, 1000, Ljubljana Navigiraj

Ponudba in storitve

Servis koles Ljubljana Vič, Osrednja Slovenija

Ste ljubitelji aktivnosti na prostem? Strastni kolesarji poleti? Smučarji pozimi? Potem boste svojo opremo zagotovo morali pripeljati kdaj tudi k nam. 

3 SPORT, TRGOVINA IN SERVIS ŠPORTNE OPREME, LJUBLJANA od ponedeljka do sobote nudi servis koles, smuči in smučarske opreme. Najdete nas na naslovu Viška cesta 3, Vič, kjer imamo dobro opremljeno servisno delavnico, da vam pomagamo pripraviti športno opremo. Servis koles, smuči in smučarske opreme Ljubljana Vič, Osrednja Slovenija

Naš servis koles, smuči in smučarske opreme pozna vsa Ljubljana, na Vič pa prihajajo tudi stranke iz celotne Osrednje Slovenije

Vedo namreč, da pri nas dobijo hiter, profesionalen in ugoden servis. Tudi vaše kolo, smuči in druga smučarska oprema so pri nas v najboljših rokah. Prepričajte se sami in si zagotovite svoj servisni termin. 

Servisiranje koles, smuči in smučarske opreme je bistvenega pomena za varno športno udejstvovanje. Seveda se nekaterih del lahko lotite sami, če znate, imate opremo, dovolj prostora za to, a običajno stranke to raje prepustijo nam. 

Zakaj le, bi sami izgubljali čas z iskanjem potrebnih rezervnih delov in materialov, ko pa lahko kolo (mestno, cestno, gorsko), smuči ali smučarsko opremo na servis pripeljete k nam in nato samo prevzamete brezhibno pripravljene za uporabo. 

Pokličite nas, da vam povemo, kdaj lahko vašo športno opremo prevzamemo in pregledamo.Pred zimsko sezono je seveda bolj priljubljen naš servis smuči in smučarske opreme, a vzamemo tudi kolesa. Mnogi kolesarji, ki se tudi pozimi podajo na pot s kolesom, pri nas dobijo vrhunski servis, ki pomaga pri varni vožnji.

Kolesa sicer največ servisiramo v toplejših mesecih oziroma pred začetkom kolesarske sezone. Če ste celo zimo kolo pustili v kolesarnici, kleti, garaži, je dobro, da ga pripeljete v naš servis. Preverili bomo stanje, odkrili morebitne težave in jih odpravili. 

Vse to po prijazni ceni in v najkrajšem možnem času. 

Če se sprašujete, kateri je najboljši servis koles v Ljubljani, Osrednji Sloveniji, pridite na Vič. Pa tudi ko, iščete najboljši servis smuči in smučarske opreme, vas ne bomo razočarali. 

 

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje