Dodaj svoje podjetje
Ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana

EASY WAY, PREVOZNE STORITVE, DAVID PETER SEKIRNIK S.P.


5 (3)
Kvedrova cesta 26 E, 6000 Koper

Ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana | 

Potrebujete ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana, pa ne veste na katerega ponudnika se obrniti? Si želite zanesljivega in poštenega poslovnega partnerja, ki vam lahko ponudi ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana? Zaupajte našemu podjetju EASY WAY, PREVOZNE STORITVE, DAVID PETER SEKIRNIK S.P. 

Pri nas je možen kratkoročen ali ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana, na voljo pa smo tudi za stranke iz drugih krajev, saj si želimo celostno zagotavljati najboljše storitve.

In ne le, da vam nudimo ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana, za vas lahko vzdržujemo oziroma opravljamo tudi vaš vozni park. 

ugoden-dolgorocni-najem-avtomobila-ljubljana_1

Ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana

Individualno, celostno in do uporabnika prijazno, iščemo najboljše rešitve za tiste, ki potrebujejo kratkoročni ali ugoden dolgoročni najem avtomobila. Ljubljana nas dobro pozna, kot tudi ostala slovenska mesta, kjer sodelujemo s fizičnimi osebami in smo na voljo tudi poslovnim subjektom, ki potrebujejo strokovnjaka za upravljanje voznega parka. 

Ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana prinaša številne ugodnosti!

Ne spreglejte ugodnosti, ki vam jih ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana prinaša! 

Poleg tega, da je pri nas ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana resnično po ceni dostopen, vam tovrstna storitev zagotavlja tudi prihranek časa in denarja ki bi ga namenili za vzdrževanje lastnega vozila - za to namreč skrbimo mi! 

Ne glede na to ali se odločite za kratkoročni ali dolgoročni najem avtomobila Ljubljana, na voljo so tehnično brezhibna, varna in čista vozila, vedno in takoj pripravljena za vožnjo.

In še več, če se odločite za ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana, vam lahko ponudimo tudi zanesljivega in izkušenega šoferja.

ugoden-dolgorocni-najem-avtomobila-ljubljana_2

Upravljanje z vašim voznim parkom ali ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana

Z leti izkušenj smo svojo dejavnost razširili. Danes je na voljo ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana in tudi vodenje vašega voznega parka. Specializirani smo za upravljanje voznih parkov, kar pomeni, da bomo namesto vas zagotavljali izpravnost vozil, spremljali pomembne datume (registracija, tehnični pregled ...) in tako omogočali njihovo nemoteno uporabo. Seveda vse to počnemo tudi, če gre za dolgoročni najem avtomobila Ljubljana.

Enostavna in dostopna rešitev: Ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana 

Če boste povpraševali oziroma iskali ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana, boste zagotovo naleteli na naše podjetje, ki vam bo z veseljem pomagalo.

S svojimi storitvami smo prepričali mnoge naše stranke, ki nam danes zaupajo in vedo, da je ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana enostavna in cenovno sprejemljiva rešitev. 

Za ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana so na voljo sodobna osebna vozila, katera, lahko preverite preko navedenih kontaktnih podatkov. Na voljo pa smo tudi za prevoze potnikov in kombi prevoze blaga v domačem ter mednarodnem prometu. 

ugoden-dolgorocni-najem-avtomobila-ljubljana_25

Ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana - nadstandardna storitev, ki pomete s konkurenco!

Še vedno niste prepričani, zakaj je ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana pri nas najboljša rešitev? Za lažjo odločitev, smo spodaj našteli še nekaj naših odlik, ki so v ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana prepričale številne stranke, ki smo jih prepričali s ponudbo, kakršni ni para. 

5 razlogov, zakaj ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana!

 1. Storitev Ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana je hitra, enostavna, dostopna in kvalitetna. 
 2. Ekipa, ki skrbi za vozni park je zanesljiva, prijazna, izkušena in profesionalna, ponuja pa vam najboljše razmerje med kvaliteto in ceno storitev. 
 3. Možen ni le ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana, pač pa tudi kratkoročni. 
 4. Najamete lahko profesionalnega šoferja. 
 5. Odličen vozni park, iz katerega izberite vozilo za najem, ki bo izpolnilo vse vaše zahteve. 

Ponosni smo na posluh, ki ga imamo za svoje stranke. Natančno in pozorno spremljamo razvoj tržišča na katerem delujemo, saj si želimo ponuditi sodobne storitve. Ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana je prilagojen slehernemu povpraševanju. 

ugoden-dolgorocni-najem-avtomobila-ljubljana_11

Za ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana smo pravi ponudnik za vas!

Ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana povsem prilagodimo vam. Prepričani smo, da lahko ugodimo vsaki vaši zahtevi in želji, saj nenehno spremljamo povpraševanje na trgu, da vam v vsakem trenutku ponudimo točno tisto, kar potrebujete - ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana. 

Ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana pri nas je storitev brez prave konkurence! 

Imamo odlične reference ter stranke, ki so s storitvijo - ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana več kot zadovoljne.

Svojo uspešnost merimo z zadovoljstvom naših strank, ki pa ga ne bi mogli doseči, če vam ne bi za vaš denar zagotavljali največ. 

Prepričani smo, da vam lahko ponudimo ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana, o kakršnem ste do zdaj lahko le sanjali, saj smo v celoti predani zagotavljanju vašega zadovoljstva. 

ugoden-dolgorocni-najem-avtomobila-ljubljana_15

Tudi v prihodnje si želimo svojo pot nadaljevati kot konkurenčen ponudnik. Do danes smo uspešno sodelovali z mnogimi in s poslovnimi partnerji, ki so se odločili za ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana, zgradili poštene in zaupanja vredne odnose, saj vedno delujemo v interes svojih klientov. 

Kdaj in zakaj se boste odločili za ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana je odvisno od vaših potreb, da bi bile te čim bolj izpolnjene pa je pomembno, da za ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana izberete zanesljivega poslovnega partnerja. 

Ker se zavedamo konkurenčnosti, nenehno spremljamo potrebe in povpraševanje na trgu ter tesno sodelujemo z uporabniki naših storitev, ki so se že odločili za ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana,  in prepričani smo, da lahko tudi vam ponudimo popolnoma prilagojeno ponudbo, ki vas ne bo razočarala. 

Mi poskrbimo, da je dolgoročni najem avtomobila Ljubljana z nami enostaven in ugoden, vi pa maksimalno zadovoljni s storitvijo in sodelovanjem. 

Kontaktirajte nas in preverite odlično ponudbo, ki bo dosegla in presegla vaša pričakovanja, ki jih imate, ko iščete ugoden dolgoročni najem avtomobila Ljubljana!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

najem avta za fizično osebo

POzdravljeni, zanima me kolikšna je cena najema manjšega avta za fizično osebo za 30 dni oz. pol leta, Lep pozdrav.


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Pozitivno presenečena!

Razmišljala sem o nakupu vozila, vendar sem se raje odločila za dolgoročni najem avtomobila, saj so ugodni in profesionalni!


Najem

Dolgoročni najem avtomobila se izplača!


Easy way je pravilna odločitev za dolgoročni najem avtomobila v Ljubljani

Za dolgoročni najem avtomobila smo se odločili, da bi znižali stroške lastnega voznega parka. Odločitev za EASY WAY pa je bila več kot pravilna. Z njimi imamo urejen dolgoročni najem avtomobila v Ljubljani in smo popolnoma zadovoljni tako glede cene, vozila in profesionalnosti zaposlenih, ki se držijo vseh dogovorov.


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si