Dodaj svoje podjetje

Terme Dobova | Paradiso - Cvetkovič Marjan s.p. je sodoben hotel kategorije štirih zvezdic superior. Na voljo vam je 16 prostornih klimatiziranih dvoposteljnih sob v prijetnih barvah z masažno kadjo ali tušem in suita z ločenim dnevnim prostorom, savno, masažnim tušem in barvno terapijo.


Sproščujoč pogled na prostran vodni park z vsakega balkona ali terase, televizija, povezava s svetovnim spletom, udobje za vse in vsakogar.

V pritličju hotela tako najdete sprostitveni center, na voljo so vam bazeni s termalno vodo ter oaza savn z osmimi različnimi savnami.

Celoten kompleks zajema 1800 m2 vodnih površin odlične termalne vode v notranjem bazenu z masažnimi šobami in zunanjih bazenih ter bazenu s čisto termalno vodo brez dodatkov. Voda je čista, praktično brez primesi, obogatena s kalcijem, magnezijem, hidrogenkarbonatom in sulfatom.
Počasna reka, otroški bazen, tobogani in ostale vodne atrakcije delujejo le med poletno sezono. Notranji in zunanji bazen pa sta odprta skozi vse leto.
Termalna voda blagodejno vpliva zaradi svojih balneoloških in kemijskih lastnosti pri vzdrževanju funkcionalnosti gibalnega sistema in hrbtenice.


Na podlagi študije in strokovne literature ter primerjave s tovrstnimi akratotermami (Prim. dr. mag. Janez Kraševec, dr. med., balneolog), je priporočljiva balneološka uporabnost terme pri:
    kronične degenerativne spremembe hrbtenice okončin in sklepov
    kronične revmatične spremembe in revmatoidni artritis
    stanje s funkcionalno prizadetostjo okončin in sklepov
    kronične vertebrogene bolečine, sindrom boleče rame, poškodbe meniskusa
    nadaljevanje fizioterapevtskih vaj po predhodnem nezadostnem zdraviliškem zdravljenju
    stanje po športnih poškodbah izvinih in zlomih
    okrepitve oslabljenih mišic in sklepnih ovojnic
    preventivne vaje za hrbtenico, sklepe in preprečevanje osteoporoze
    korektivna gimnastika neprimerne drže hrbtenice
    rekreacija, podvodne masaže, športna aktivnost in sprostitveni programi.
Potrebna je previdnost pri prekomernem obremenjevanju v bazenu


Na skoraj 1200 m2 površine lahko uživate v Oazi savn, ki je sodobno opremljena in imate možnost izbire med 8 različnimi tipi savn v 2 nadstropjih.
Tipi savn: velika gozdna savna, kromo savna, čokoladna savna, parna savna, bio panoramska savna, zeliščna solna savna, hamam savna, infra savna. V sklopu savn so tudi številna počivališča, vodna ležišča, notranji in zunanji bazen ter iglu.

Fitens center Paradiso
Najsodobnejše opremljen fitnes se razprostira na približno 300 m2 površine in je opremljen z novimi napravami tako za aerobne vadbe (kolesa, steze, eliptiki, steperji) kot napravami za oblikovanje mišic, v sosednjem prostoru pa je tudi možnost izvedbe telovadbe ali pilatesa.

Za vsa dodatna vprašanja vezane na Terme Dobova nas pokličite in si zagotovite čas za sprostitev in razvajanje.

 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si