Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

BOGDAN JOKIĆ S.P. Terapevtske masaže Kranj

0 / 0 ocen Oceni

 • Limfna drenaža Kranj
 • Terapevtske masaže Kranj
 • Masaža celotnega telesa Kranj
 • Masaže in fizioterapija Kranj
 • Masaže in terapije Kranj
 • Ugodne masaže Kranj
Odprto
Ponedeljek
08:00 - 20:00
Torek
08:00 - 20:00
Sreda
08:00 - 20:00
Četrtek
08:00 - 20:00
Petek
08:00 - 20:00
Sobota
08:00 - 20:00
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Terapevtske masaže Kranj

Terapevtske masaže Kranj |

Iščete ugodno ponudbo za terapevtske masaže v Kranju? Si želite sprostiti telo in duha? Potem pridite v podjetje PLAN B, MASAŽE, BOGDAN JOKIĆ S.P.

Termin vam zagotovimo v najkrajšem možnem času in po denarnici prijazni ceni, predvsem pa strokovno izvedemo terapevtske masaže, ki jih stranke pohvalijo kot izjemno učinkovite, kakovostne. 

Profesionalne terapevtske masaže izvajamo na naslovu Slovenski trg 5, Kranj. Ne odlašajte z rezervacijo termina in obiskom. 


Terapevtske masaže Kranj

Poleg tega, da smo sinonim za kakovostne terapevtske masaže,v Kranju nudimo tudi ostale storitve za boljše zdravje in počutje. 

Izvajamo:

 • terapevtske masaže,
 • fizioterapijo,
 • kinezio taping, 
 • svetovanje športnikom,
 • rehabilitacije.  

Na terapevtske masaže in ostale storitve v Kranj naročamo od ponedeljka do sobote. Za vas najdemo najprimernejše terapije in poskrbimo za učinkovito, profesionalno izvedbo, po kateri boste hitro občutili pozitivne spremembe. 


Masažni studio z najboljšo terapevtsko masažo v Kranju po ugodnem ceniku

Za vse terapije, ki jih izvajamo, najsi gre za klasične ali terapevtske masaže, pnevmatsko kompresijo diatermijo  ipd., smo celovito usposobljeni. Imamo veliko izkušenj, pri zagotavljanju kakovostnih in učinkovitih terapij pa nam pomaga tudi uporaba najsodobnejših pripomočkov. 

Na terapevtske masaže k nam v Kranj prihajajo stranke iz bližnje in širše okolice. Ne samo zato, ker so učinkovite, pač pa zato, ker imamo za  terapevtske masaže v Kranju tudi najbolj cenovno dostopno ponudbo. 


Zakaj priti na športne, terapevtske masaže v Kranj?

Naša prednost je profesionalna, individualna obravnava vsakega obiskovalca in strokovna izvedba terapevtske masaže ali druge terapije, ki je prilagojena, da najbolj učinkovito odpravlja težave posameznika. 

Delamo od ponedeljka do sobote, naročamo hitro in se potrudimo, da dobite termine za terapevtske masaže v Kranju, ki najbolj ustrezajo vašemu urniku. 

Naš masažni salon ponuja optimalno razmerje med kakovostjo in ceno za terapevtske masaže v Kranju. 

Imamo najboljša priporočila za dobre in ugodne terapevtske masaže. Kranj nas dobro pozna, veliko strank pa se pripelje tudi iz širše okolice, ker vedo, da je izbira profesionalne terapevtske masaže zelo pomembna za pozitivne rezultate.

Naše zadovoljne stranke so jamstvo tudi za vas, da ste izbrali najboljše in ugodne terapevtke masaže (Kranj). Bodite med njimi. 

Si želite profesionalne in ugodne terapevtske masaže? V Kranju vas čaka najboljša ponudba. Preverite tudi, kakšna je naša klasična in športna masaža. 

Za koga so primerne terapevtske masaže, kdaj je dobro, da se odločite za njih ter za vsa ostala vprašanja smo dosegljivi osebno v Kranju in na objavljenih kontaktih. 

Z veseljem vam odgovorimo in sprejmemo v našem salonu za terapevtske masaže, Kranj ter poskrbimo, da se po obisku pri nas bolje počutite.

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje