V Kmetijski zadrugi Laško smo ponosni, da s tradicijo, ki sega v leto 1953, zagotavljamo kakovostno domačo hrano iz slovenskih kmetij. Naše poslanstvo temelji na spoštovanju narave, sodelovanju z lokalnimi pridelovalci in zagotavljanju varne hrane za vse generacije. Skozi desetletja smo postali prepoznaven ponudnik za sveže meso in mesnine na Savinjskem, ki ohranjajo domač okus in kakovost slovenske podeželske tradicije.
Naša zadruga povezuje kmete, predelovalce in potrošnike, zato vsak izdelek odraža povezavo med podeželjem, predelavo in trgovino. Sveže meso in mesnine na Savinjskem predstavljajo rezultat predanega dela in ljubezni do domačih okusov, ki jih naši mesarji negujejo s spoštovanjem do tradicije.
Zavedamo se, da je dobra hrana del kulturne dediščine, zato ohranjamo preverjene postopke priprave in se hkrati prilagajamo sodobnim prehranskim smernicam.

Naše sveže meso in mesnine na Savinjskem prihajajo iz preverjenih virov in so predelane po visokih standardih kakovosti. V zadrugi delujejo lastna klavnica, predelovalnica mesa in mesarji, ki z ročnim delom in znanjem ohranjajo domače recepte.
Ponujamo širok izbor izdelkov, med katerimi izstopajo:
Naša ponudba je raznolika in prilagojena tako posameznikom kot gostinskim obratom. Ponosni smo, da v Sloveniji omogočamo, da je lokalno meso vedno sveže in preverjenega izvora. Skrbimo, da je okus našega domačega svežega mesa in mesnin na Savinjskem ohranjen v vsakem grižljaju.

Uporabljamo tradicionalne postopke predelave brez nepotrebnih dodatkov, glutena ali umetnih barvil. Naše sveže meso in mesnine na Savinjskem so pripravljene po recepturah, ki izhajajo iz dolgoletne kulinarične dediščine Laškega in okolice.
Meso iz solnice je poseben izdelek, pri katerem naravni postopek razsoljevanja, uporaba lovorja, česna in bukovega dima ustvarjajo edinstven okus in aromo. Naši mojstri mesarji izdelke pripravljajo ročno, pri čemer uporabljajo le izbrane dele mesa in naravne začimbe.
Z linijo Okus nad okusi ponujamo suhomesnate izdelke, kot so laška suha špilena klobasa, domača panceta in pršut, ki ohranjajo pravi vonj in okus slovenskega podeželja. Vsi izdelki so narejeni iz mesa, ki je vključeno v shemo »Izbrana kakovost – Slovenija«, kar pomeni sledljivost in nadzor v vseh fazah pridelave in predelave.
Naše sveže meso in mesnine na Savinjskem so na voljo v vseh naših poslovalnicah v različnih krajih ter v avtomatih z lokalnimi izdelki, na katerih kupci najdejo tudi jajca brez GSO, mlečne izdelke, čaje in sokove lokalnih pridelovalcev.

Naša zadruga deluje na sedmih lokacijah, združuje številne kmete in skrbi za odkup, predelavo in prodajo lokalnih pridelkov. Naše sveže meso in mesnine na Savinjskem so rezultat sodelovanja in zaupanja med kmeti, zaposlenimi in potrošniki.
Zakaj izbrati nas:
Verjamemo, da je domača hrana vedno najboljša. Zato s ponosom skrbimo, da so sveže meso in mesnine na Savinjskem sinonim za pristnost, kakovost in domač okus, ki povezuje generacije.
Cenik
Za več informacij o ponudbi in prodajnih mestih obiščite naše poslovalnice ali nas kontaktirajte po zgoraj navedenih podatkih.

Povpraševanja
Ocene 6
Domač okus, kot se ga spomnim iz otroštva
Njihove mesnine kupujemo že leta. Posebej so mi všeč šunkarice in klobase, ker se vidi, da je vse narejeno iz pravega mesa, ne iz nadomestkov. Vonj in okus sta res nekaj posebnega. Takih izdelkov danes skoraj ni več.