Dodaj svoje podjetje
VVD Ježek, Silva Peterca, zasebna vzgojiteljica

VVD Ježek, Silva Peterca, zasebna vzgojiteljica


Dolsko 94A, 1262 Dol pri Ljubljani

V individualni hiši v Dolskem je spet zaživela zasebna oblika predšolske vzgoje za otroke od 1-3 let z imenom Vzgojno varstvena družina JEŽEK.

VVD Ježek se nahaja v neposredni bližini osnovne šole Dolsko. Če se vozite po cesti mimo osnovne šole, nas najdete v predzadnji slepi ulici na levi strani, na koncu katere stoji VVD JEŽEK. V hiši se nahaja ločen prostor z velikim igralnim prostorom, ki je povezan s sanitarnim delom za nego otrok, umivalnico, kuhinjo in garderobo.

Zunaj pa se bomo igrali na ograjeni leseni terasi ter na veliki travnati površini za hišo. Hodili bomo na sprehode z vozičkom za šest otrok.

Za malčke skrbiva Silva (vzgojiteljica) in Katja (pomočnica – študentka). Vzgojno-varstvena družina ima za opravljanje dejavnosti pridobljeno koncesijo Občine Dol pri Ljubljani tako, da starši lahko uveljavljajo subvencijo.

Več o nas si lahko preberete na naši spletni strani. Dosegljivi smo na vse naše kontakte za vsa Vaša vprašanja. Pokličite nas za vse dodatne informacije, vezane na subvencioniran vrtec Dolsko!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Varstvo

Zanima me varstvo za enoletnega sina od decembra 2021 dalje. Hvala in lep pozdrav, Tea Likar


Varstvo

Spoštovani, imate mogoče kaj prosto od aprila do septembra 2021? Hvala in lep pozdrav Maruša Črtanec


Povpraševanje

Pozdravljeni, tudi jaz se zanimam za varstvo od maja 2020 do septembra 2020 za eno leto staro deklico. Zanima me, če imate kaj prosto in cena varstva. Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor. Lp, Brigita


Sprejem

Zivjo! Zanima me, kako je glede sprejema v vrtec pri vas? Sin bo julija 1 leto. Ali je kej moznosti pri vas, za sprejem. Hvala lp


Povpraševanje

Pozdravljeni, zanimam se za varstvo eno leto stare deklice. Od Aprila- September izjema dopust. Od 7 do 16 ure. Zanima me cena , čas uvajana in seveda če imate še prosto? Hvala Metka


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si