Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

2864 BOHINJ, športne dejavnosti, d.o.o. Smučišče Kozji hrbet, Bohinj, Bohinjska Bistrica

5 / 1 ocen Oceni
2864 BOHINJ, športne dejavnosti, d.o.o. vas vabi na malo smučišče, ki se nahaja tik nad Bohinjsko Bistrico. Smučišče Kozji hrbet, Bohinj, Bohinjska Bistrica vabi vse, ki radi uživate v zimskih rado...... Preberi celoten opis
  • Smučišče
  • smučanje
  • zimski športi
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Triglavska cesta 17, 4264, Bohinjska Bistrica Navigiraj

Ponudba in storitve

Smučišče Kozji hrbet, Bohinj, Bohinjska Bistrica

2864 BOHINJ, športne dejavnosti, d.o.o. vas vabi na malo smučišče, ki se nahaja tik nad Bohinjsko Bistrico. Smučišče Kozji hrbet, Bohinj, Bohinjska Bistrica vabi vse, ki radi uživate v zimskih radostih.

Smučišče Kozji hrbet, Bohinj, Bohinjska Bistrica

Smučišče Kozji hrbet, Bohinj, Bohinjska Bistrica

Na voljo imamo različne tipe vozovnic:

  • dnevna vozovnica,
  • 2-utna vozovnica,
  • sezonska vozovnica,
  • 2-dnevna vozovnica,
  • 3-dnevna vozovnica,
  • 4-dnevna vozovnica,
  • 5-dnevna vozovnica,
  • 6-dnevna vozovnica. 

Z veseljem pričakujemo tako otroke, kot mladino, odrasle in seniorje. Na Smučišču Kozji hrbet, Bohinj, Bohinjska Bistrica imamo urejeno smučarsko progo, ki je dolga 440 metrov, njena težavnost pa ni visoka. Nahaja se na nadmorski višini 555 – 633 metrov.

Smučišče Kozji hrbet je primerno za družine in začetnike kot tudi za zahtevne smučarje. Je lahko dostopno, svoje vozilo pa lahko pustite na parkirišču Kobla.

Smučišče Kozji hrbet, Bohinj, Bohinjska Bistrica je namenjeno zimskim športom, predvsem smučanju. Je priljubljena destinacija za ljubitelje zimskih aktivnosti in ponuja številne možnosti za rekreacijo, zabavo in sprostitev.

Smučišče Kozji hrbet

Smučišče Kozji hrbet

Snežna proga je prilagojena različnim stopnjam izkušenj smučarjev, od začetnikov do izkušenih profesionalcev. Barvna oznaka proge je modra, kar pomeni, da je primerna za srednje izkušene smučarje. Za prevoz smučarjev na vrh smučišča uporabite sidro vlečnico Kozji hrbet, ki lahko prepelje do 800 smučarjev na uro.

V bližini Smučišča Kozji hrbet, Bohinj, Bohinjska Bistrica so vam na voljo različne nastanitve, če se na smučanje odpravljate za dlje časa. V neposredni bližini smučišča so tudi trgovine, restavracije, bari... Na samem smučišči pa vam je na voljo tudi mini okrepčevalnica, kjer se lahko sprostite po smučanju. 

Naše Smučišče Kozji hrbet se nahaja v naravnem okolju, kar omogoča čudovite razglede na gore in naravo ter ponuja priložnosti za zimske dejavnosti zunaj smučanja, kot so pohodništvo in opazovanje ptic.

Ne pozabite, da je varnost ključnega pomena na smučišču, upoštevajte opozorilne znake in pravila, ki jih morate smučarji spoštovati.

Smučišče Kozji hrbet, Bohinj, Bohinjska Bistrica je odlična destinacija za zimske počitnice in rekreacijo za ljubitelje narave, športa in zabave vseh starosti. Vabimo vas, da se prepričate sami. Z veseljem vas pričakujemo.

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

MH
5 / 1 ocen

Smučišče Kozji hrbet

luštno smučišče, smo bli že dve leti zapored in je blo vedno super, otroci so se zabavali... 👍

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje