Dodaj svoje podjetje

Servis smuči in koles Ljubljana |

Če potrebujete hiter, ugoden, predvsem pa kvaliteten servis smuči in koles, Ljubljana pa je mesto, kjer iščete zanesljivega serviserja, ki bo za vašo smučarsko opremo in brezhibno delujoče kolo poskrbel do vsakega detajla, ste na pravem naslovu.

ŠPORT SERVIS KOJOT ROMAN VEBLE S.P., servis smuči in koles Ljubljana, smo podjetje, ki prestolnici ugodno in zanesljivo skrbi za vašo smučarsko opremo in za vaše kolo.

servis-smuci-in-koles-ljubljana_18

Servis smuči in koles Ljubljana 

Nudimo odlično razmerje med kvaliteto in ceno, odlikuje pa nas tudi izjemna fleksibilnost oziroma servis smuči in koles opravljen v najkrajšem možnem času. 

Za servis smuči in koles Ljubljana smo edini pravi naslov in prepričani smo, da vam lahko ponudimo storitev nad katero ne boste razočarani. 

servis-smuci-in-koles-ljubljana_10

Zakaj za servis smuči in koles Ljubljana izbrati nas?

 • Na enem mestu vam nudimo storitve za vašo smučarsko opremo in kolesa.
 • Vzdrževanje, popravila in servis zagotovimo v najkrajšem možnem času. 
 • Naš servis smuči in koles Ljubljana je sodobno opremljen s pripomočki, ki nam pomagajo, da so dela opravljena hitreje in kvalitetnejše. 
 • Imamo številne zadovoljne stranke, ki so naše najboljše priporočilo, če iščete servis smuči in koles Ljubljana. 
 • Naše delo temelji na strokovnosti in kakovosti.
 • Smo stroškovno zelo dostopen servis smuči in koles Ljubljana. 

servis-smuci-in-koles-ljubljana_7
Servis smuči in koles Ljubljana: poskrbimo za časovno in stroškovno najboljše rešitve!

Naš servis smuči in koles Ljubljana deluje že dolgo. Od ustanovitve podjetja leta 2004 do danes smo pridobili številne izkušnje in postali vrhunsko usposobljeni tudi za zahtevnejša popravila.

Ponosni smo, da smo si s profesionalnim, hitrim in učinkovitim ter zanesljivim delom pridobili stranke, ki danes naš servis smuči in koles Ljubljana z veseljem priporočajo tudi drugim. 

Zadovoljstvo svojih strank postavljamo na prvo mesto, zato smo hitro odzivni, prilagodljivi in prisluhnemo vašim željam. Prepričani smo, da bomo tudi za vas vedno prva izbira za servis smuči in koles Ljubljana, saj zagotavljamo ugodne in hitre storitve. 

servis-smuci-in-koles-ljubljana_19

Storitve, ki vam jih ŠPORT SERVIS KOJOT, servis smuči in koles Ljubljana nudimo:

- servis in popravilo vseh vrst in znamk koles ter kolesarske opreme

- rezervni deli in dodatna oprema iz kolesarskega in smučarskega programa

- servisiranje smučarske opreme - smuči, boardov, smučarskih čevljev, palic

In čeprav smo servis smuči in koles Ljubljana, zagotovimo tudi hitro, ugodno in profesionalno napenjanje vseh vrst loparjev. 

Pravočasno nas kontaktirajte, če se želite naročiti na servis smuči in koles Ljubljana in skupaj bomo poskrbeli za zabavno spuščanje po belih strminah ali pa za brezhibno delujoče kolo.

Servis smuči in koles Ljubljana poiščite na Ziherlovi 40, v prostorih ŠD PARTIZAN Trnovo.

Servis smuči in koles Ljubljana Kojot se priporočamo!

Da smo pravi servis smuči in koles Ljubljana dokazujemo z mnogimi strankami, ki nam zaupajo že od samih začetkov, ponosni pa smo tudi na to, da še danes širimo krog novih zadovoljnih strank. Tudi v prihodnosti je naš cilj vsem, ki potrebujejo servis smuči in koles Ljubljana, zagotoviti profesionalno storitev ter največ za njihov denar. 

Zadovoljne stranke in odlična priporočila za servis smuči in koles Ljubljana, naj vas prepričajo!

Naš servis smuči in koles Ljubljana odlikujejo kvalitete, ki so do danes tudi najzahtevnejše stranke prepričale, da so iz naše delavnice odšle zadovoljne. To so: 

 • strokovnost
 • hitrost
 • prilagodljivost
 • prijaznost 

Pri nas poudarjamo skrb za zadovoljstvo strank, kar potrjujemo z odličnimi referencami in mnogimi priporočili, da smo najboljši servis smuči in koles Ljubljana. Posebno ponosni smo na to, da še danes hitro pridobivamo nove stranke, med tem ko zanesljivo utrjujemo tudi zaupanje obstoječih, ki se k nam vsako smučarsko ali kolesarsko sezono vrnejo. 

Prepričani smo, da boste z našo visoko kakovostno uslugo popolnoma zadovoljni tudi vi. Obiščite nas servis smuči in koles Ljubljana!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Servis smuči in koles Ljubljana

Potreboval sem servis smuči za novo sezono. Zadevo so mi uredili super in tudi zelo ugodno. Priporočam!


Najboljši servis za smuči in kolesa v Ljubljani

Pred kolesarsko sezono profesionalno poskrbijo za naša gorska kolesa, pozimi pa za smučke. So najboljši servis smuči in koles v Ljubljani, ki bi jih moral obiskati vsak, če hoče svojo opremo v brezhibnem stanju.


Servis smuči

Naredili so mi servis smuči, super so opravili svoje delo!


Servis smuči in koles Ljubljana

Glede na to, da imate servis smuči me zanima ali je mogoče pri vas tudi najeti smuči?


Servis smuči in koles Kojot

Moje smuči so takoj pripravili in to zelo dobro ter tudi ugodno. Zelo sem bila zadovoljna in sem servis smuči in koles že priporočila tudi ostalim.


Servis smuči

V zadnjem trenutku so mi uredili brezhiben servis smuči in to zelo ugodno. Od zdaj naprej se bom vedno obrnila na njih, so prijazni, zanesljivi in hitri. Priporočam!


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si