Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Mihec Firer s.p. Sečnja in spravilo lesa Savinjska

0 / 0 ocen Oceni

  • Sečnja in spravilo lesa Savinjska
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Brdce nad Dobrno 12, 3204, Dobrna Navigiraj

Ponudba in storitve

Sečnja in spravilo lesa Savinjska

V podjetju Sečnja in spravilo lesa Mihec Firer s.p. vam nudimo kvalitetne in predvsem ugodne gozdarske storitve sečnje in spravila lesa na Savinjskem.

Če iščete dobrega gozdarja na Savinjskem, ki mu lahko zaupate, da bo vse gozdarske storitve opravil skladno z dogovorom, se obrnite na nas.
Sečnja in spravilo lesa Savinjska

Na voljo smo vam, če želite sodelovati z izkušenim in zanesljivim podjetjem na področju gozdarskih storitev, predvsem sečnje in spravila lesa. Savinjska nas že dobro pozna, zato vam bodo prebivalce te regije gotovo priporočili naše podjetje za sodelovanje.

Pri sečnji in spravilu lesa na Savinjskem uporabljamo le najbolj sodobno mehanizacijo in orodje, pri delu pa vedno poskrbimo za varnost naših gozdarjev in tudi vašega gozda, saj želimo po sečnji pustiti vaš gozd nepoškodovan.

Kljub temu, da nam je varnost prioriteta ter da smo pri delu zato izredno previdni in natančni, pa veljamo za zelo ažurne, saj cenimo vaš dragocen čas. Prav zato se lahko vedno zanesete na nas, ko morata biti sečnja in spravilo lesa na Savinjskem opravljena v najkrajšem možnem času.
Sečnja in spravilo lesa vam je na Savinjskem po ugodni ceni na voljo pri nas

Naše cene so zelo dostopne, poleg tega smo odlično opremljeni, da sečnja in spravilo lesa potekata nemoteno in v vaše popolno zadovoljstvo. Boljšega razmerja med kakovostjo in ceno gozdarskih storitev na Savinjskem ne boste mogli najti, to vam zagotavljamo.

Vedno sečnjo in spravilo lesa na Savinjskem opravimo znotraj dogovorjenih časovnih in finančnih okvirjev, držimo pa se tudi vseh ostalih dogovorov, zato smo se v domači regiji uveljavili kot eden najbolj zanesljivih poslovnih partnerjev. Z veseljem to dokažemo tudi vam.

Če potrebujete še dodatne informacije, ki se nanašajo na sečnjo in spravilo lesa na Savinjskem, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali ter sodelovali z vami. 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje