Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Remedy Advanced Therapeutics, podjetje za celično terapijo d.o.o. Regenerativna medicina

0 / 0 ocen Oceni
Se zanimate za regenerativno medicino in bi radi izvedeli več informacij o njej? Vas zanima, kakšen vpliv ima na človeško telo in kako z njo zdravimo oziroma odpravljamo bolezni? V podjetju Rem...... Preberi celoten opis
  • Napredna celična zdravljenja
  • Regenerativna medicina
  • Napredne celične terapije
Prikaži več Prikaži manj
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Regenerativna medicina

Se zanimate za regenerativno medicino in bi radi izvedeli več informacij o njej? Vas zanima, kakšen vpliv ima na človeško telo in kako z njo zdravimo oziroma odpravljamo bolezni?

V podjetju Remedy Advanced Therapeutics d.o.o. smo strokovnjaki na področju regenerativne medicine, ki jo je danes mogoče uporabiti kot sredstvo iz svojega telesa za samozdravljenje.

Regenerativna medicina

Regenerativna medicina

Danes se govori o regenerativni medicini kot o medicini prihodnosti. Širom sveta se uporabljajo pripravki, ki temeljijo na krvnem serumu kot način, ki spodbuja celjenje poškodb in okrevanje tkiva. 

Pri nas se z regenerativno medicino ukvarjajo usposobljeni strokovnjaki, ki so polni znanj in izkušenj, a se še vedno neprestano izobražujejo in izpopolnjujejo svoja znanja, saj se o regenerativni medicini ve vedno več.

Gre za koriščenje izvorov iz lastnega telesa za samozdravljenje. Človeško telo je narejeno tako, da je kombinacija proteinov v naši krvi odgovorna za naravno obnavljanje tkiva.

Regenerativna medicina Slovenija

Regenerativna medicina Slovenija

Odločite se za naše podjetje, ko iščete izvajalca za:

V kolikor želite izvedeti več informacij ali se naročiti na posvet o regenerativni medicini, smo vam na voljo preko navedenih informacij kadarkoli, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov. 

Z veseljem se vam bomo v celoti posvetili! 

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje