Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Mavas Valida Valar s.p. Računovodstvo Savinjska

5 / 1 ocen Oceni
Nimate časa, znanja in izkušenj, da bi svoje poslovne knjige vodili sami? Iščete ugodno in kvalitetno računovodstvo na Savinjskem? Potrebujete zanesljiv, izkušen, strokoven računovodski servis, ki...... Preberi celoten opis
  • Računovodstvo
  • Računovodski servis
  • Računovodske storitve
Prikaži več Prikaži manj
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
08:00 - 15:00
Torek
08:00 - 15:00
Sreda
08:00 - 15:00
Četrtek
08:00 - 15:00
Petek
08:00 - 15:00
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Trg mladosti 6, 3320, Velenje Navigiraj

Ponudba in storitve

Računovodstvo Savinjska

Nimate časa, znanja in izkušenj, da bi svoje poslovne knjige vodili sami? Iščete ugodno in kvalitetno računovodstvo na Savinjskem?

Potrebujete zanesljiv, izkušen, strokoven računovodski servis, ki mu boste brez skrbi v diskretno in učinkovito reševanje predali svoje računovodske probleme?Računovodstvo Savinjska

Za vsa ta vprašanja je edini pravi odgovor naše podjetje MAVAS RAČUNOVODSKE STORITVE VALIDA MUSLIMOVIĆ S.P.

Na kratko smo poznani kar kot dobro računovodstvo na Savinjskem, saj v regiji delujemo z dolgoletnimi izkušnjami, znanjem in odličnimi referencami. 

Ker smo hitro odzivni, fleksibilni, profesionalni in za visok nivo strokovnosti ponujamo zelo dostopne cene, smo prava izbira tudi za vas, če iščete računovodstvo na Savinjskem. 

Poleg vseh knjigovodskih in računovodskih del ter strokovnega svetovanja vam naše računovodstvo na Savinjskem nudi tudi številne ugodnosti.

  • Na novo odprtim podjetjem podarimo prve 3 mesece brezplačno računovodstvo.
  • Nudimo tudi brezplačna pomoč in svetovanje pri odprtju podjetja.
  • Omogočamo 3 mesece brezplačnega plačevanja prispevkov preko spletne banke.


Zakaj se odločiti za nas, če iščete računovodstvo na Savinjskem?

  • Z razlogom smo sinonim za dobro in ugodno računovodstvo na Savinjskem, saj strankam nudimo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. 
  • Poleg tega se vsakemu podjetju individualno posvetimo in obseg storitev prilagodimo vam, tako da dobite tista računovodska dela, ki jih dejansko potrebujete glede na vašo dejavnost in način poslovanja. 

Odlikujejo nas poštenost, korektnost, prilagodljivost in vestnost. Naše stranke cenijo oseben pristop in individualno reševanje računovodskih problemov. Naše računovodstvo na Savinjskem dela na najvišjem možnem nivoju diskretnosti, tako da so vsi vaši poslovni podatki pri nas na varnem. 

Vse to so razlogi, da smo z leti delovanja in po priporočilih mnogih strank postali sinonim za dobro in ugodno računovodstvo na Savinjskem in z veseljem bomo v to prepričali tudi vas. 

Mi vas bomo zanesljivo razbremenili, da boste lahko svoj dragoceni čas namenili drugim aktivnostim v vašem poslu. Med tem bomo vestno skrbeli, da bodo poslovne knjige točno urejene in da z njimi ne boste imeli nobenih skrbi. Imamo znanje in izkušnje, da vam zagotovimo najboljšo ponudbo za računovodstvo Savinjska - prepričajte se sami!

Za vse ostale informacije vezane na računovodstvo Savinjska, nasvet oziroma za informativno ponudbo, nas kontaktirajte. Z veseljem vam pomagamo in poskrbimo, da pri nas dobite računovodstvo Savinjska, kjer nikoli ne boste samo številka!

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

SA
5 / 1 ocen

Najboljše računovodstvo v Velenju

Pomagajo nam od ustanovitve podjetja naprej in so v veliki meri zaslužni za naše poslovne uspehe. Naše sodelovanje je vedno korektno in z njihovim delom sem popolnoma zadovoljen. Zagotovo najboljše računovodstvo v Velenju.

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje