Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Gregor Cundrič s.p. Protibolečinska masaža Gorenjska

4.5 / 1 ocen Oceni

 • Mašaža
 • Delovna terapija
 • Nega na domu
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Spodnje Gorje 80A, 4247, Zgornje Gorje Navigiraj

Ponudba in storitve

Protibolečinska masaža Gorenjska

Z zagonom in strastjo do dela vam v podjetju Delovna terapija, Gregor Cundrič s.p. v Zgornjih Gorjah, na Gorenjskem, zagotovimo profesionalno obravnavo, kvalitetne storitve in doseganje odličnega počutja.

Nudimo vam celovite storitve terapij in masaž, nad katerimi so naše stranke na Gorenjskem navdušene in jih z veseljem priporočajo naprej.

Protibolečinska masaža Gorenjska

V naboru naših terapij in masaž so:

 • klasična masaža,
 • masaža nog ali rok,
 • masaža obraza,
 • masaža hrbta,
 • športna masaža
 • delovna terapija
 • nega na domu
 • druge terapije in masaže za izboljšanje vašega počutja.

V naš studio regeneracije ste lepo vabljeni vsi, ki si želite doseči boljše počutje v svojem telesu, več sproščenosti in vitalnosti ter tudi učinkovito rehabilitiranje po poškodbah in odpravo bolečin.

Sprejmemo vas prijazno in zagotovimo, da se boste odlično počutili pri koriščenju terapij in protibolečinskih masaž, pa tudi v samih prostorih našega podjetja na Gorenjskem.

Obiščite nas in si zagotovite sprostitev ter na dolgi rok dosezite izboljšanje kakovosti življenja in odlično počutje v svojem telesu. Mi smo tukaj za vas!

Terapije in protibolečinske masaže na Gorenjskem, ki bodo prepričale tudi vas!

Za športnike imamo posebno storitev svetovanja športnikom ter vam v našem salonu na Gorenjskem nudimo tudi fizio storitve, rehabilitacije ter terapije in masaže, s katerimi boste dosegali še boljše športne rezultate.

Vsakdo, ki dobro skrbi za svoje počutje v telesu in duhu, s tem ustvarja boljše pogoje, da svojo moč in energijo lahko usmeri v doseganje odličnih rezultatov.

Za športnike je to bistvenega pomena, zato vas vabimo v naš masažni salon na Gorenjskem, kjer za vas strokovno in profesionalno poskrbimo usposobljeni maserji in terapevti. Ne morete k nam? Nič hudega, pridemo mi do vas. 

Velik del naših terapij in masaž na Gorenjskem je usmerjenih v odpravo bolečin v telesu ter regeneracijo in rehabilitacijo po poškodbah.

Profesionalno obravnavamo vsakega obiskovalca in vam nudimo najvišji nivo storitve, saj smo strokovno usposobljeni terapevti, ki svoje delo z veseljem opravljamo. 

Pokličite nas ali nam pošljite povpraševanje in z veseljem za vas izvedemo kakovostno storitev terapij in protibolečinskih masaž. 

Na Gorenjskem vam že z veseljem pričakujemo!

Povpraševanja

Ocene 1

MP
5 / 1 ocen

Protibolečinska masaža na domu je super

Bolečine v križu so po masaži izginile in tudi sama izvajam pokazano delovno terapijo. Priporočam.

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje