Dodaj svoje podjetje

Prostor za zaključene družbe Trebnje |

Iščete prijeten in ugoden prostor za zaključene družbe, Trebnje pa so mesto, kjer želite pogostiti svojo družbo z odlično domačo hrano in dolenjsko rujno kapljico?

V GOSTILNI MEGLIČ vas pričakujemo!


Prostor za zaključene družbe Trebnje

Smo gostilna s tradicijo, ki je svoja vrata lačnim gostom odprla že leta 1978, danes pa v prijetnem ambientu, s prijazno postrežbo in lokalno domačo kulinarično ponudbo razveseljuje goste iz bližnje in daljne okolice ter jih razvaja tudi z dodatno ponudbo. 

Na voljo je velika terasa z otroškim igriščem, parkirišče, kolesarska točka, kadar koli pa lahko rezervirate tudi prostor za zaključene družbe Trebnje za do 40 gostov. In ne pozabite povprašati po hišnem ansamblu!

Prijazno vas bomo postregli z izbranimi jedmi, pripravljenimi iz najboljših sestavin ter kozarce napolnili z odprtimi dolenjskimi vini. VABLJENI!

Delovni čas gostilne: 
ponedeljek: zaprto
torek-sobota: 7.00-21.00
nedelja: 8.00-17.00
prazniki: 10.00-17.00

Prostor-za-zakljucene-druzbe-Trebnje_6

Na voljo imamo prostor za zaključene družbe, Trebnje pa so odlično izhodišče tudi za skupine, ki si želijo spoznati vinski turizem in se odpraviti na ogled Trebanjskih vinskih goric!

»Gremo po rob´!« pravimo, ko gremo po vinskih goricah. Kadar hodimo podnevi, se ustavimo kjer so odprta vrata ali, če je kje kakšna živa duša. Zvečer pa gledamo, kje je še kakšna luč. Nad gostoljubnostjo lastnikov zidanic boste presenečeni.

Trebanjske vinske gorice so vredne obiska, zato smo pripravili nekajurni program oziroma potepanje, kjer se združuje prijetno s koristnim.

Naše izhodišče je gostilna Meglič. Pot se začne skozi Nemško vas in vas Lukovka do vinske gorice Skrovnica, kjer se že prileže kozarček rujnega. Pogled nam seže do Trdinovega vrha in kočevskega hribovja. Pot nadaljujemo do zidanice Zupančič v Gradišču, kjer nam z veseljem pokažejo polno zidanico starega vinogradniškega in ostalega orodja. 

Nato nadaljujemo h ključarju kapele Sv. Joževa na Gradišču, kjer spoznamo njeno zgodovino in domačine. Poleg je tudi »CVIČKOVA BRAJDA« kjer so posajene trte iz katerih se pridela cviček, vključno z najstarejšo trto modre kavčine iz Lenta. Zanimiva je tudi skulptura Sv. Jožefa v naravni velikosti. 

Za tiste bolj aktivne, je na voljo tudi piknik prostor, kjer se lahko preizkusite v balinanju. 

Na poti proti Lanšprežu se seveda ustavimo še v kakšni zidanici ali hramu. Ko prispemo do kapele Petra Pavla Glavarja, nam prijazni čebelar ob degustaciji medenih izdelkov razkrije zanimivosti graščine.

Zaključek poti je v gostilni Meglič, lahko pa tudi v katerih izmed zidanic ali hramu s harmoniko ali brez.

Hrano prilagodimo času, skupini, terminu, tako da je odveč skrb, da bi hodili lačni in žejni po Trebanjskih vinskih goricah, seveda pa je zaključek v gostilni tudi odlična priložnost, da rezervirate prostor za zaključene družbe Trebnje. 

Za dodatne inf. smo Vam na voljo.

Idejni  projekt: Martin Meglič v sodelovanju z člani Društva vinogradnikov Trebnje

Martin:  041-648 631
e-mail: gostilna.meglic@siol.net

Prostor-za-zakljucene-druzbe-Trebnje_11

Iščete prostor za zaključene družbe Trebnje? Želite preživeti krajši ali daljši oddih v vinskih goricah? Vas zanima izletniška ponudba? Prišli ste na pravi naslov!

Poleg tega, da v gostilni pripravljamo izvrstno domačo hrano in nudimo prostor za zaključene družbe, nudimo tudi moderen in udoben Apartma "Modra Frankinja", ki je urejen v Zidanici Meglič, ki stoji sredi vinske gorice  Skrovnica, Lukovek 21a, 8210 Trebnje, N:45,074  ; E:15,021.

Med zemljo in nebom, sredi vinskih goric, za užitek drugačnega turizma.
Narava, Mir, Počitek, Vinske gorice.
Vse to je združeno v Apartmaju »Modra Frankinja«

V naročje vinske trte se odpravite po asfaltni cesti. Apartma je od Gostilne Meglič oddaljen 5 km. Pot Vam pokaže gospodar, tam pa Vas pričakata Mir, Petje ptic in Dobra vinska kapljica.

Apartma je sodobno opremljen: 

 • Dnevni prostor z mini kuhinjo,
 • spalnica s francosko posteljo,
 • otroška soba s pogradom,
 • TWC,
 • možnost dodatnega ležišča,
 • terasa.

Če ostanete več dni, imamo program obiska sosednjih vinskih goric, muzeja vinogradniškega orodja, kapele, cvičkove brajde, planinske koče. Nedaleč so tudi Termalna kopališča. 

Priporočamo sprehod med vinogradi, kjer boste spoznali gostoljubnost dolenjskih vinogradnikov in odlično vinsko kapljico.

Odločite se za drugačen dopust in posebno doživetje časa in narave.

Za dodatne informacije in rezervacije, pa naj gre za prostor za zaključene družbe Trebnje, ki ga nudimo v gostilni, ali vprašanja, ki se nanašajo na bivanje pri nas, smo vam z veseljem na voljo. 
 • pon

  Zaprto

 • tor

  7.00-21.00

 • sre

  7.00-21.00

 • čet

  7.00-21.00

 • pet

  7.00-21.00

 • sob

  7.00-21.00

 • ned

  8.00-17.00 (prazniki 10-17)

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si