Dodaj svoje podjetje

Previjanje elektromotorjev Maribor |

Na podjetje EMK ROBERT PUFIČ S.P. se obrnite, če potrebujete hito, ugodno in kvalitetno previjanje elektromotorjev, če iščete zanesljiv servis kompresorjev ali potrebujete profesionalno popravilo ročnega elektro in pnevmatskega orodja. 

Vse te storitve vam zagotavljamo na enem mestu in smo zanje celovito specializirani. Imamo več kot 20 let delovnih izkušenj, na področju pa s spremljanjem sodobnih postopkov strmimo k razvoju še boljše ponudbe. 

previjanje-elektromotorjev-maribor_1

Previjanje elektromotorjev Maribor 

Ker ni vseeno, kako se previja elektromotor, vam bo naše podjetje previtje elektromotorja opravilo vrhunsko in strokovno.

Tudi za vse ostale storitve nudimo odlično razmerje med kakovostjo in ceno ter se jo trudimo opraviti v najkrajšem možnem času.

Naše zadovoljne stranke prihajajo iz vse Slovenije, uveljavljamo pa se tudi na tujih trgih. Uspešno konkuriramo s svojo ponudbo izdelkov in storitev, nad katerimi tudi najzahtevnejši kupci niso razočarani. 

Za vsa dodatna vprašanja, če iščete previjanje elektromotorjev Maribor, nas kontaktirajte. Z veseljem pričakujemo vaše povpraševanje na katerega bomo odgovorili z odlično ponudbo!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Previjanje alternatorja

Pozdravljeni, zanima me, če previjate tudi alternatorje. Imam namreč alternator od štirikolesnika, pa me zanima, če bi lahko uredili zadevo in koliko bi bil predviden strošek? Premer alternatorja je cca 11 cm. Hvala. LP, Tomaž


previjanje rotorjev ročnih strojčkov

pozdrav, me zanima ali previjate rotorje v vaši delavnici ali jih pošiljate kam drugam.Imam tri rotorje 800 - 85o W, kolektorji ok ,pregled in previtje. Okvirna cena? Lep pozdrav.


Previjanje motorja

Pozdravljeni, Zanima me koliko pride previjanje enofaznega motorja 2.2kw?


obnova rotorja za vrtalno kladivo Makita HR3520

Pozdravljeni, Zanimam se za popravilo rotorja za vrtalno kladivo Makita HR3520. Nekaj časa je močno iskrila, potem pa je izgubila moč, na sliki je tudi videti, da je nekaj kolektorjev uničenih. Koliko bi salo popravilo rotorja? Lep pozdrav, Danilo Krivec


rotor

a lahko previjete rotor od tračne krožne žage motor ima regulator hitrosti vrtenja pa pribl cena lp


Previjanje transformatorja

Lp pozdrav imam transformator 230v 8VA .Pregorel je primar.Trafo je dvo jederni,zanima me če mi lahko previjete trafo.lp


Previtje statorja

Podatki Nice RO 1000 230v-50Hz 400W-1.8A 55rpm-17Nm Prosim za ceno in lep pozdrav


Popravilo elektromotorja

Pozdravljeni, imam elektromotor za krožno žago BOSCH PTS10, 1,4 kW (1.600.A00.0C1-elektromotor), ki bi ga bilo potrebno popravit. Zanima me, če ga lahko pripeljem na popravilo ter kakšna je cena previjanja?


popravilo el. motorja

Ali lahko popravite el. motor visokotlačnega čistilca Kärcher, moč 2,3 kW, 2800 obr./min, 40uF 450VBD ? LP Boris


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si