Dodaj svoje podjetje
Prenočišča Dobrovo v Brdih

SOBODAJALSTVO V BRDIH CUKJATI RADOVAN


Ceglo 13A, 5212 Dobrovo v Brdih

Prenočišča Dobrovo v Brdih |

Če se na krajši ali daljši oddih odpravljate na Goriško in iščete urejena, udobna prenočišča, potem nas obiščite na naslovu Ceglo 13a, Dobrovo v Brdih, kjer so vam vrata APARTMAJEV CUKJATI vedno odprta. 

Za goste smo uredili 6 sob v dveh objektih oz. hišah, za uporabo sta na razpolago tudi dve skupni kuhinji.

Lokacija je odlična za vse, ki si želijo spoznati kulinarično stran regije, že naša prenočišča namreč ponujajo degustacijo domačega vina in ponudbo sezonskega sadja.

Okolica prenočišč oz. Dobrovo v Brdih ponuja tudi številne priložnosti za aktivne. Odpravite se na kolesarski izlet, v hribe ipd. 

Prenocisca-Dobrovo-v-Brdih_2

Prenočišča Dobrovo v Brdih

PRENOČIŠČA CUKJATI, Dobrovo v Brdih so najboljša izbira zaradi več razlogov. Nekaj smo jih že našteli, to so čiste in urejen sobe in odlična lokacija. Poleg tega pa gostje, ki rezervirajo prenočišča pri nas cenijo tudi našo gostoljubnost, prijaznost, pripravljenost pomagati glede vprašanj, kaj in kje početi, da bo obisk nepozaben in seveda ugodne cene. 

Zato je povpraševanje, vezano na prenočišča Dobrovo v Brdih vedno večje, tako da ne odlašajte z rezervacijo.

prenocisca-dobrovo-v-brdih_10

Iščete prijetna in po ceni dostopna prenočišča? Dobrovo v Brdih, kjer vas pričakujejo štirje apartmaji za 2 ali 3 osebe, je odlična izbira. Prepričajte se sami!

Ponujamo najbolj ugodna in udobna prenočišča, Dobrovo v Brdih pa je odlična destinacija za vse, ki si želijo na Goriškem ne samo spočiti, pač pa resnično uživati - v kulinariki in raznih aktivnostih, ki jih okolica ponuja.

To nam vedno znova potrjujejo vedno polna prenočišča in zadovoljni gostje, ki se v Dobrovo v Brdih radi vračajo. Prepričani smo, da imamo pravo ponudbo tudi za vas, če so "prenočišča Dobrovo v Brdih", kar iščete. 

prenocisca-dobrovo-v-brdih_6

Za rezervacije in dodatne informacije, ki se nanašajo na prenočišča Dobrovo v Brdih, nas kontaktirajte!

Kdaj so Cukjati prenočišča, Dobrovo v Brdih še prosta oz. za vsa ostala vprašanja nas pokličite na: 05/304-21-62 ali nam pišite: vanda.cukjati@gmail.com.

Vedno smo dosegljivi za vas, da odgovorimo na kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na prenočišča Dobrovo v Brdih. Vedno se bomo potrudili, da boste dobili ponudbo po svojem okusu in spoznali vse, kar vam naša regija lahko ponudi. 

Prenočišča Dobrovo v Brdih so vam vedno na voljo za krajše ali daljše bivanje - veselimo se vašega obiska!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si