Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

KERAMIČARSTVO IN ZAKLJUČNA DELA, IGOR ŠPELIČ S.P. Polaganje vinila Novo mesto okolica Dolenjska

0 / 0 ocen Oceni
Polaganje vinila Novo mesto, okolica, Dolenjska |V podjetju Keramičarstvo in zaključna dela, Igor Špelič s.p. se ukvarjamo s polaganjem vinila. Večino naročil prevzamemo v Novem mestu z okolico... Preberi celoten opis
  • Polaganje vinila Novo mesto okolica Dolenjska
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Dolenje Laknice 10, 8230, Mokronog Navigiraj

Ponudba in storitve

Polaganje vinila Novo mesto okolica Dolenjska

Polaganje vinila Novo mesto, okolica, Dolenjska |

V podjetju Keramičarstvo in zaključna dela, Igor Špelič s.p. se ukvarjamo s polaganjem vinila. Večino naročil prevzamemo v Novem mestu z okolico oziroma po Dolenjski regiji. Po dogovoru seveda pridemo na objekte po ostali Sloveniji, v katerih je potrebno hitro, ugodno in profesionalno polaganje vinila. 

S sedežem v Mokronogu nas po polaganju vinila poznajo predvsem stranke iz okolice Novega mesta in Dolenjske, prav tako pa na tem območju nudimo polaganje ostalih talnih oblog: 

  • kamen
  • keramika
  • laminat 
  • parket 


Polaganje vinila Novo mesto, okolica, Dolenjska 

Smo sinonim za dobro in ugodno polaganje vinila, saj imamo s to talno oblogo resnično veliko izkušenj. Seveda vam že pred samim polaganjem svetujemo, ali je polaganje vinila za vaš objekt sploh primerno, ali pa je morda bolje položiti katero drugo talno oblogo.

Po končanem delu vam tudi svetujemo glede vzdrževanja, tako da vinil, parket, laminat, keramika in ostale talne obloge dolgo ohranjajo svoj lep videz. 

Ne glede na to, ali mojstra za polaganje parketa potrebujete v Novem mestu z okolico, kjerkoli na Dolenjskem ali širše, z veseljem bomo sodelovali z vami!


Delamo zelo natančno, se držimo dogovorjenih rokov, poleg tega pa smo cenovno dostopni. 

Za polaganje vinila na območjih: Novo mesto z okolico, Dolenjska, drugje zagotovo ne boste našli boljšega razmerja med kakovostjo in ceno, tako da ne odlašajte s povpraševanjem. 

Vedno smo vam na voljo na naših kontaktih, če želite naročiti polaganje vinila, se posvetovati glede ostalih talnih oblog, oz. če imate kakršna koli vprašanja na tem področju.

Strokovno in prijazno vam bomo pomagali ter poskrbeli, da v objektu dobite privlačne, funkcionalne, udobne in ugodne rešitve!

Najboljše polaganje vinila za Novo mesto, okolico in Dolenjsko vas čaka pri nas. 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje