Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

EMINA TABAKOVIĆ S.P. Petrol Ljubljana Rudnik

0 / 0 ocen Oceni
Petrol Ljubljana Rudnik |Kliknite in odkrijte, kako pri podjetju Emina Tabaković navdušujemo stranke z našim bencinskim servisom Petrol!Kateri Petrol je najbolj priljubljen na lokaciji Ljubljana Ru...... Preberi celoten opis
  • Petrol Ljubljana Rudnik
Zaprto
Ponedeljek
06:00 - 23:00
Torek
06:00 - 23:00
Sreda
06:00 - 23:00
Četrtek
06:00 - 23:00
Petek
06:00 - 23:00
Sobota
06:00 - 23:00
Nedelja
07:00 - 22:00
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Dolenjska cesta 136A, 1000, Ljubljana Navigiraj

Ponudba in storitve

Petrol Ljubljana Rudnik

Petrol Ljubljana Rudnik |

Kliknite in odkrijte, kako pri podjetju Emina Tabaković navdušujemo stranke z našim bencinskim servisom Petrol!


Kateri Petrol je najbolj priljubljen na lokaciji Ljubljana Rudnik? Po mnenju številnih voznikov je to ta, s katerim upravljamo pri Emina Tabaković s.p. Nahajamo se na Dolenjski cesti, v smeri Grosuplje, strankam pa smo na voljo od zgodnjega jutra do poznega večera.


Petrol Ljubljana Rudnik

Naš Petrol na lokaciji Ljubljana Rudnik voznikom nudi sledeča goriva za vozila, ki jim je skupna visoka kakovost:

  • Q Max 100,
  • Q Max 95 in
  • Q Max Diesel.

Poleg prodaje goriv so vam na našem bencinskem servisu na voljo tudi ostale storitve, kot so na primer foto na poti, negotovinski terminal, športne stave, sprejem tuje gotovine, Urbana, WiFi, DarsGo, gotovinski terminal, športne stave, plin v jeklenkah, prodaja vinjet za avstrijske avtoceste in bankomat.

Naša prodajalna nudi pestro izbiro blaga, kavo na poti, čaj na poti, za vozilo pa nudimo avtomatsko avtopralnico ter sesalec. V okviru toaletnih prostorov so na voljo wc za invalide ter previjalna mizica.

Stranke pa našega Petrola na Rudniku pri Ljubljani ne obiskujejo le zaradi celovitega nabora produktov in storitev bencinskega servisa, pač pa tudi zaradi prijazne postrežbe, svetovanja ter konkurenčnih cen.

Ko boste iskali Petrol na lokaciji Ljubljana Rudnik, izberite tistega, s katerim upravljamo pri podjetju Emina Tabaković s.p., kjer bomo poskrbeli za vaše zadovoljstvo.

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje