Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Odmaševanje kanalizacije, Samo Regent s.p. Odmaševanje kuhinjskih odtokov Koper, okolica

5 / 1 ocen Oceni
Nemalokrat se zgodi, da se zamaši kuhinjski odtok. V kuhinjskih ceveh se največkrat zataknejo ostanki hrane, pa tudi razni pokrovčki iz embalaž ipd. Odmaševanja odtokov se lahko lotimo ročno, če s...... Preberi celoten opis
  • Odmaševanje kanalizacije
  • Odmaševanje kuhinjskih odtokov
Odprto
Ponedeljek
00:00 - 24:00
Torek
00:00 - 24:00
Sreda
00:00 - 24:00
Četrtek
00:00 - 24:00
Petek
00:00 - 24:00
Sobota
00:00 - 24:00
Nedelja
00:00 - 24:00
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Odmaševanje kuhinjskih odtokov Koper, okolica

Nemalokrat se zgodi, da se zamaši kuhinjski odtok. V kuhinjskih ceveh se največkrat zataknejo ostanki hrane, pa tudi razni pokrovčki iz embalaž ipd.

Odmaševanja odtokov se lahko lotimo ročno, če so težave zelo pogoste, pa vam pri podjetju ODMAŠEVANJE KANALIZACIJE, SAMO REGENT S.P. svetujemo, da naročite strojno odmaševanje oziroma čiščenje cevi.

Tukaj preberite, zakaj je odmaševanje kuhinjskih odtokov bolje prepustiti strokovnjakom, kot se jih lotiti s sredstvi, ki jih najdete v trgovinah. 

Odmaševanje kuhinjskih odtokov Koper, okolica


 

Odmaševanje kuhinjskih odtokov Koper, okolica

V kolikor se srečujete z zamašenim kuhinjskim odtokom na lokacijah v Kopru oziroma okolici, vsekakor pokličite nas. Imamo vrhunsko opremo oziroma tehnologijo za izvedbo odmaševanja, ki je prenosna, tako da situacijo z zamašenim odtokom rešimo tudi, če lokacija ni dostopna z vozilom. 

V industrijskih ali hišnih kuhinjah smo na voljo v najkrajšem možnem času. Naš odzivni čas je največ nekaj ur, saj imamo dve popolnoma opremljeni ekipi na lokacijah Kopra z okolico. 

Ob obisku se potrudimo, da storitev izvedemo čim bolj čisto. 

Za seboj imamo že 15 let delovanja. Vsako leto rešimo približno 1200 zamašitev, tako da nam izkušenj zagotovo ne manjka. Ukvarjamo se tudi z iskanjem puščanja in odpravljanjem smradu. 

 

Potrebujete odmaševanje kuhinjskih odtokov? Za Koper in okolico smo pravi naslov za vas!

Potrebujete odmaševanje kuhinjskih odtokov? Za Koper in okolico smo pravi naslov za vas!

Smo dobro usposobljeni in izkušeni na področju odmaševanja kanalizacije, odtokov in drugih podobnih storitev. Svoje delo opravljamo z najbolj sodobnimi napravami, stroji in kakovostnim orodjem, ki nam omogoča natančnost in hitrost.

Vsa dela opravimo v dogovorjenih rokih in po dogovorjeni ugodni ceni.

Ko se zamaši kuhinjski odtok, ki ga imate v objektu, ki se nahaja na območju Kopra z okolico, ni dileme - smo najboljša rešitev. Pokličite nas!

Povpraševanja

Ocene 1

NS
5 / 1 ocen

odlični so

prišli so kadar so rekl, naredili hitro in odlično, še umazali niso potleh. samo pohvale.... teško najdeš mastra ki se tako potrudi. super zadovolna!

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje