Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

PEDICARE D.O.O. Medicinska pedikura Ljubljana Šiška

0 / 0 ocen Oceni
Medicinska pedikura Ljubljana Šiška |V salonih Pedicare d.o.o. smo specializirani za odpravljanje težav s stopali. Na dveh lokacijah v Ljubljani (Pokrita tržnica Koseze, Šiška, 1. nadstropje) in Ri...... Preberi celoten opis
  • Medicinska pedikura Ljubljana Šiška
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Gorenjska cesta 64, 1310, Ribnica Navigiraj

Ponudba in storitve

Medicinska pedikura Ljubljana Šiška

Medicinska pedikura Ljubljana Šiška |

V salonih Pedicare d.o.o. smo specializirani za odpravljanje težav s stopali. Na dveh lokacijah v Ljubljani (Pokrita tržnica Koseze, Šiška, 1. nadstropje) in Ribnici zagotavljamo vrhunsko medicinsko pedikuro, učinkovito sanacijo vraščenih nohtov. Po dogovoru naročamo tudi na estetsko ali klasično pedikuro. 

Pri svojem delu smo zelo uspešni. Odlične rezultate in zadovoljstvo strank dosegamo, ker smo seznanjeni z vsemi najučinkovitejšimi tehnikami oziroma metodami medicinske pedikure. Pomagajo nam torej znanja pa tudi bogate izkušnje, ki jih pridobivamo že leta. Seveda pa je kvaliteta storitev zagotovljena tudi po zaslugi najsodobnejših pedikerskih pripomočkov in materialov, ki jih skrbno izbiramo, da vam zagotovimo najboljšo storitev. 

Na pravem naslovu ste, če vas zanima, kje je na voljo dobra medicinska pedikura Ljubljana Šiška. Z veseljem vam bomo pomagali odpraviti kakršne koli težave s stopali in poskrbeli, da dobite profesionalno storitev ter ste z izvedbo popolnoma zadovoljni.


Medicinska pedikura Ljubljana Šiška

Da je pri nas na voljo dobra medicinska pedikura, na katero v Ljubljano v Šiško prihajajo stranke od blizu in dale, vam bodo potrdila prejeta priporočila tako rednih kot občasnih strank. Vse pohvalijo, da je medicinska pedikura opravljena na najvišjem nivoju. 

Vsaki stranki se individualno, strokovno in prijazno posvetimo. Za otroke in mladostnike nudimo tudi brezplačne preglede in svetovanje o pravilni negi nog. 

Salon smo uredili tako, da se pri nas dobro počutite in da delo poteka profesionalno ter nemoteno, kar je le še en razlog, da smo prava izbira, če je dobra medicinska pedikura Ljubljana Šiška storitev, ki jo iščete. 


Na najboljšo medicinsko pedikuro pridite v Ljubljano v Šiško 

Medicinska pedikura  odpravlja naslednje problematike na stopalih:

  • vraščeni in glivični nohti
  • otiščanci in kurja očesa
  • ragade
  • prekomerno poroženela koža
  • bradavice

Posebno pozornost namenjamo pedikuri diabetikov, kjer je nujna večja preventiva in izbira ustreznih izdelkov za nego stopal in nohtov.

Celovito poskrbimo za lep videz vaših stopal in korak brez bolečin, pri tem pa se potrudimo, so vam storitve medicinske pedikure v Ljubljani v Šiški na voljo kar najbolj ugodno in seveda v terminih, ko najbolj ustreza vašemu urniku.  

Ena od najpogostejših težav, ki jo rešujemo z medicinsko pedikuro so vraščeni nohti 

Z vraščenim nohtom se vsaj enkrat v življenju srečajo številni ljudje, a se zdravljenja ne lotijo pravilno ali pravočasno, s čimer stanje samo poslabšujejo, dokler je obisk zdravnika neizogiben. 

Na srečo obstaja tudi alternativna metoda, ki ne zahteva obiska zdravnika, pač pa naročilo k pedikerju. Sanacija vraščenega nohta v našem salonu je nekirurška metodam, ki je tudi izjemno učinkovita, seveda pa je nujno, da jo izvede usposobljen pediker. Pri nas tovrstno usposobljenost kadra zagotovo dobite, kar potrjujemo s svojimi referencami. 

Glede na dejansko stanje vraščenosti nohta, bomo pripravili načrt sanacije. Obstaja več postopkov, ena od najbolj poznanih pa je medicinska sponka. Če imate dodatna vprašanja, vabljeni na brezplačen pregled in posvet, nekaj najpogostejših vprašanj pa smo zbrali tudi na spletni strani. 

Z veseljem vam pomagamo, če je medicinska pedikura Ljubljana Šiška, kar potrebujete. 

Naročimo vas v najkrajšem možnem času ter se vam individualno, prijazno in diskretno posvetimo. 

Delamo zelo profesionalno, natančno, pri delu pa izbiramo ustrezne sterilne pripomočke glede na težavo, ki jo rešujemo. 

Vedno se potrudimo, da ste s storitvami povsem zadovoljni, zato nas priporočajo mnoge stranke, ki pravijo, da je pri nas na voljo najboljša medicinska pedikura Ljubljana Šiška!

Še nekaj razlogov, da izberete nas:

1. Medicinska pedikura Ljubljana Šiška se izvaja v modernem, udobnem in prijetnem salonu, kjer bo za vaše dobro počutje zanesljivo poskrbljeno.

2. Boljšega razmerja med kakovostjo in ceno ne boste našli, če je medicinska pedikura Ljubljana Šiška storitev, ki jo iščete.

3. Imamo bogate izkušnje in poglobljeno strokovno znanje s področja medicinske nege stopal, poleg tega se nenehno dodatno izpopolnjujemo.

4. Delovni čas po dogovoru: Termine obiskov prilagodimo vašemu urniku. 

Za vse dodatne informacije obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte in si zagotovite svoj termin na eni od dveh lokacij:

Medicinska pedikura Ljubljana Šiška, Vodnikova cesta 187 (Tržnica Koseze, 1. nadstropje)

T: 041 717 838

PE Ribnica, Ob železnici 4a (3. nadstropje, z dvigalom)

T: 031 759 100

Veseli bomo vašega obiska, med katerim se boste hitro sami prepričali, da smo edina prava izbira, ko je potrebna medicinska pedikura. 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje