Dodaj svoje podjetje
Podjetje GO-LASER, LASERSKO VARJENJE IN PREVOZI PRIMOŽ GOLEŽ s.p. že vrsto let opravlja dejavnost laserskega varjenja za industrijo in druge panoge. 

Varilni aparati so danes drugačni kot v preteklosti. Varjenje z laserjem je sodoben način spajanja različnih materialov, lahko spojimo med seboj tudi kovine in plastike. Prednost tovrstnega načina obdelave je preciznost, hitrost, predvsem pa se z njim izognemo toplotnim poškodbam in deformacijam materialov, katere obdelujemo. 

Lasersko varjenje je pomemben postopek pri spajanju plastičnih in kovinskih materialov. Uporablja se v različnih panogah, v avtomobilski industriji pa je nepogrešljivo. Prednosti, kot so hitrost, minimalna globina zvara in visoka trdnost, varjenje z laserjem izkorišča za izpodrivanje drugih vrst varjenja. Z laserskim varjenjem se je pojavilo tudi mikro varjenje, ki spaja tenke pločevine ali žice. Varjenje z laserjem ima veliko prednosti. Je brezkontaktno, ki omogoča lokalno in natančnejšo obdelavo, ima visoko koncentracijsko moč in visoko hitrost varjenja. To nam pride prav, ko varimo prototipe, orodja in ostale izdelke. Je fleksibilnejše kot navadno varjenje, primerno pa je predvsem tudi za 3D rezanje. Lasersko rezanje se je uveljavilo tudi pri keramiki, tekstilu, lesu, polimerih in drugih materialih. Avtomobilska in letalska industrija že več desetletij uporablja lasersko tehniko, saj je natančnost zelo pomembna predvsem zaradi varnosti in hitrosti ter cenejšega varjenja. 

Ko opravljamo varjenje z laserjem, recimo varjenje aluminija, pridobimo na hitrosti tudi zaradi tega, ker po samem varjenju v največ primerih dodatna obdelava materiala ni potrebna ali pa je minimalna. Za varjenje aluminija pa ne smemo pozabiti na zaščitno opremo. GO-LASER PRIMOŽ GOLEŽ S.P. je specialist na temu področju, z visokokakovostnimi stroji, kot so njihovi varilni aparati, pa vam zagotavljajo kar se da vrhunsko storitev.

Ko potrebujete varjenje z laserjem, se obrnite na dane kontakte. Za več informacij, ki se nanašajo na varilne aparate ali na varjenje aluminija in drugih kovin, jih odločno pokličite. Z veseljem vam bodo odgovorili!
 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si