Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

NIVES MAHNE ČEHOVIN S.P. Kvalitetno lektoriranje slovenščina in angleščina

5 / 1 ocen Oceni
Pri Hieronymus prevajanje in lektoriranje Nives Mahne Čehovin s.p. poskrbimo za brezhibnost besedil v slovenščini in angleščini, zaupate nam lahko tudi prevajalske storitve v obeh jezikih. Če želi...... Preberi celoten opis
  • Prevajanje besedil
  • Lektoriranje diplom
  • Preverjanje besedil
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
08:00 - 16:00
Torek
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četrtek
08:00 - 16:00
Petek
08:00 - 16:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Kvalitetno lektoriranje slovenščina in angleščina

Pri Hieronymus prevajanje in lektoriranje Nives Mahne Čehovin s.p. poskrbimo za brezhibnost besedil v slovenščini in angleščini, zaupate nam lahko tudi prevajalske storitve v obeh jezikih.

Če želite jezikovno brezhibno besedilo, je nujno kvalitetno lektoriranje. V slovenščini ali angleščini vam ga zagotovimo pri našem podjetju, kjer vse storitve temeljijo na dolgoletnih izkušnjah in bogatem jezikovnem, strokovnem znanju.

 Kvalitetno lektoriranje slovenščine in angleščine

Kvalitetno lektoriranje slovenščine in angleščine ponujamo za vse vrste besedil. V primeru, da besedilo prevajamo iz slovenščine v angleščino, prevod lektorira strokovni lektor, ki je materni govorec angleščine. 

Med lektoriranjem smo izjemno natančni in skrbni, cenili pa boste tudi, da za najbolj kvalitetno lektoriranje slovenščine in angleščine pri nas dobite tudi dostopno ceno. 

Dodatni razlogi, da storitve kvalitetnega lektoriranja prepustite nam, so: 

  • Odzivnost
  • Prilagodljivost
  • Popolna zaupnost
  • Točnost

Vaša besedila nam lahko pošljete preko elektronskega naslova, po pošti ali nam jih osebno dostavite in v dogovorjenih rokih vam bomo zagotovili kvalitetno lektoriranje. Svoja besedila boste brez skrbi uporabljali pri komunikaciji in z njimi pustili odličen vtis!

Potrebujete potrdilo o lektoriranju?
Na vašo željo ga izdamo skupaj s pregledanim delom. Kvalitetno lektoriranje besedil v slovenščini in angleščini nam zaupajo pravne ter fizične osebe 

Na voljo smo vam, če ste podjetje, organizacija, občina, izobraževalna ustanova ali fizična oseba, ki potrebuje kvalitetno lektoriranje. 

Po priporočilih mnogih strank smo se uveljavili kot sinonim za kvalitetno lektoriranje (slovenščina in angleščina), zaupajte nam tudi vi in se prepričajte sami, da smo med najbolj konkurenčnimi izvajalci. 

Vas podrobneje zanima, kaj obsega kvalitetno lektoriranje? Obiščite našo spletno stran, kjer smo tako dejavnost lektoriranja kot prevajanja podrobneje predstavili skupaj s svojimi referencami, da bo odločitev resnično enostavna.

Za vse dodatne informacije smo na voljo na objavljenih stikih in smo pripravljeni na sodelovanje!

 

 

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

AB
5 / 1 ocen

Kvalitetno lektoriranje

Besedilo prevedeno brez napak, v svojih storitvah so res hitri in natancni. Cena je glede na kakovost primerna. Priporocam!

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje