Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Akaša, Sandra Hreljanović, s.p., fizioterapija Kvalitetna fizioterapija Postojna

0 / 0 ocen Oceni
Ste si že večkrat zvili gleženj in nikoli prišli do fizioterapevtskega zdravljenja? Imate bolečine v rami in težko pospravite stvari v višje omarice? Iščete kvalitetno fizioterapijo v Postojni? V ...... Preberi celoten opis
  • Fizioterapija
  • Fizioterapevtsko zdravljenje
  • Manualna terapija
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Babiči 41, 6273, Marezige Navigiraj

Ponudba in storitve

Kvalitetna fizioterapija Postojna

Ste si že večkrat zvili gleženj in nikoli prišli do fizioterapevtskega zdravljenja? Imate bolečine v rami in težko pospravite stvari v višje omarice? Iščete kvalitetno fizioterapijo v Postojni?

V podjetju Akaša, Sandra Hreljanović, s.p., smo strokovnjaki na področju kvalitetne fizioterapije v Postojni, kjer vam uspešno pozdravimo poškodbe in bolečine.

Kvalitetna fizioterapija Postojna

Kvalitetna fizioterapija Postojna

Začetek fizioterapevtskega zdravljenja se prične z anamnezo in pregledom zdravstvene dokumentacije. Dober fizioterapevt se spozna z vašo težavo, izvede meritve gibljivosti in meritve mišične moči (deficit v mišični moči) in preostale fizioterapevtske teste.

Zastavi se program fizioterapevtskega zdravljenja, ki je v akutni fazi osredotočen na protivnetno in protibolečinsko terapijo, ki se izvaja s pomočjo instrumentalne fizioterapije. Zmanjša se oteklino, vnetje in prisotno bolečino.

Po uspešni kontroli simptomatike se prične naslednja faza fizioterapevtskega zdravljenja, kjer se prične izvajati manualna terapija v kombinaciji s kinezioterapevtsko vadbo.

Fizioterapija Postojna

Fizioterapija Postojna

Strokovnjaki fizioterapije so pripravljeni, da odpravijo vaše vzroke za bolečino (sklepna bolečina, mišična bolečina itd.) in pozdravijo poškodbe. 

Na podlagi vaših težav in zahtev poškodbe vam bodo ustrezno strokovno svetovali in usmerili, kako si pravilno prilagoditi vsakodnevne obremenitve, ki bodo razbremenili poškodovan predel.

Če tudi vi potrebujete kvalitetno fizioterapijo v Postojni, potem vas spodbujamo, da nas kontaktirate in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje