Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

KLEPARSTVO DEJAN KOSEM S.P. Krovstvo in tesarstvo

5 / 1 ocen Oceni

  • Izdelava ostrešja Škofja Loka, Gorenjska
  • Izdelava in postavljanje ostrešij Ljubljana, okolica, Osrednja Slovenija
  • Krovstvo in tesarstvo
  • Postavljanje ostrešij Železniki Gorenjska
  • Kvalitetna krovska in tesarska dela Škofja Loka
Za ponudnika nimamo določenega delovnega časa. Za točen čas se pozanimajte pri ponudniku

Ponudba in storitve

Krovstvo in tesarstvo

Kvalitetna krovska, tesarska dela Gorenjska | 

Podjetje DEJAN KOSEM S.P., ustanovljeno leta 2009, se je do danes na Gorenjskem in širše uveljavilo s kvalitetno ponudbo krovskih in tesarskih del. 

Za vaše strehe lahko poskrbijo na ključ, tako da ne izgubljate časa in denarja z iskanjem posameznih mojstrov. Po dogovoru pa seveda izvajajo tudi posamezna krovska dela in ostale storitve. 


Kvalitetna krovska dela Gorenjska

V več kot desetletju delovanja so uspešno izpeljali številne projekte. Strehe, ki so nastale izpod njihovih rok, danes vidite po celotni Gorenjski pa tudi kje drugje. 

Ob kontaktu vam z veseljem predstavimo svoje reference, s katerimi jamčijo, da ste za kvalitetna krovska dela izbrali prav. 

Krovska dela v podjetju DEJAN KOSEM S.P. izvaja izkušen in kvalificiran kader. Strehe prekrivajo z različnimi kritinami, vedno pa skladno z navodili proizvajalcev. 

Profesionalnost izvedbe ni vprašljiva, prav tako pa so sinonim za kvalitetna krovska dela na Gorenjskem in širše znani zato, ker za stranke storitve izpeljejo v dogovorjenih rokih in po primerljivih cenah. 

Tudi vi iščete najboljše razmerje med ceno in kvaliteto za krovska dela? Pridobite ponudbo gorenjskega podjetja DEJAN KOSEM S.P.


Kvalitetna tesarska dela Gorenjska

Še preden se izvedejo krovska dela, pa je potrebno kvalitetno poskrbeti za tesarske storitve

Tesarska dela namreč obsegajo izdelavo ostrešja, na katerega se nato polaga kritina, lahko pa gre tudi za manjše projekte, recimo izdelavo lesenih nadstreškov. 

Temelj dobre strehe so vsekakor kvalitetno narejena tesarska dela in na Gorenjskem, vam jih uredi podjetje DEJAN KOSEM S.P. 

Za vaše ostrešje bodo zagotovo izbrali kvaliteten les in na objekt prišli odlično opremljeni, da bo iz njega nastalo trdno ostrešje, ki bo streho nad glavo nudilo še več generacijam. 

Potrebujete še več informacij? Imate specifična vprašanja, kar se tiče tesarskih ali krovskih del? Želite naročiti ogled objekta, kjer se bo streha gradila oziroma obnavljala? Oddajte povpraševanje čim prej!

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

MA
5 / 1 ocen

pohvala

zelo korektno in profesionalno izvedena menjava kritine na naši strehi!

Podajte oceno

Povezani nasveti

Mi poiščemo ponudbe za vas

Vi določite povpraševanje, mi poskrbimo, da ga prejmejo preverjeni izvajalci.

Ustvari povpraševanje

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje