Dodaj svoje podjetje

Kartonska embalaža Ljubljana

KEGO kartonska embalaža in grafično orodjarstvo d.o.o. smo na področju kartonske embalaže idealen poslovni partner za vas.

Imamo lastno in uspešno proizvodnjo kartonske embalaže v okolici Ljubljane, kjer poteka izdelava najrazličnejših izdelkov iz kartona in lepenke, ki so funkcionalni in privlačni. 

Kartonska embalaža iz naše ponudbe je vedno prilagojena željam in potrebam naročnika

kartonska-embalaza-ljubljana_5

Kartonska embalaža Ljubljana

Zagotavljamo najboljše pakirne rešitve, zato smo prava izbira, če je dobra kartonska embalaža v Ljubljani, kar potrebujete. 

Imamo leta izkušnje, usposobljen kader, pri zagotavljanju vrhunske kakovosti kartonske embalaže pa nam pomaga sodobno opremljena proizvodnja s tehnologijami, ki omogočajo, da je kartonska embalaža izdelana hitro in ugodno. 

Seveda pa vam nismo na voljo samo, če je kartonska embalaža Ljubljana, kar iščete. Poleg tega, da smo na voljo strankam v prestolnici, je kartonska embalaža, izdelana v Ljubljani, na voljo tudi naročnikom iz ostale Slovenije, ki iščejo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno ter celostne prilagojene rešitve.


Kartonska embalaža iz naše ponudbe je namenjena uporabi v različnih segmentih, izdelavo pa vedno individualno prilagodimo potrebam kupca

KEGO D.O.O., kartonska embalaža Ljubljana smo družinsko podjetje z izkušnjami, znanjem in odličnimi referencami. Zaupa nam veliko zadovoljnih strank in upamo, da boste med njimi tudi vi.

Nudimo maloserijsko in kosovno proizvodnjo, po dogovoru s stranko pa lahko zagotovimo tudi izdelavo večjih serij embalaže iz lepenke in kartona.

Najboljša kartonska embalaža v Ljubljani je na voljo v našem podjetju, saj je narejena iz certificiranih materialov, v dogovorjenih rokih in po dostopnih cenah!

Kartonska embalaža, ki je na voljo:

 • darilna embalaže,
 • transportna embalaže,
 • industrijska embalaže,
 • embalaža za vinogradništvo,
 • arhivske škatle, 
 • herbarij map (za odvetnike, sodišča, javne ustanove),
 • mape za spise.

Ponosni smo na to, da stranke vedno naletijo na našo ponudbo, ko se sprašujejo kje je na voljo po ceni dostopna, visoko kvalitetna kartonska embalaža, Ljubljana pa mesto kjer ponudnika potrebujejo.

kartonska-embalaza-ljubljana_9

Še nekaj razlogov, da se obrnete na nas, če vas zanima kartonska embalaža Ljubljana

1. Odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

2. Hitra odzivnost in kartonska embalaža narejena v dogovorjenih rokih.

3. Strokovno svetovanje strankam glede ekonomičnih in časovno optimalnih rešitev za kartonsko embalažo.

4. Vsa kartonska embalaža je izdelana iz najboljših materialov s certifikatom in ob pomoči sodobne tehnologije, ki zagotavlja bolj natančno izdelavo. 

5. Odlične reference in priporočila zadovoljnih uporabnikov, ki cenijo, da naša kartonska embalaža iz Ljubljane zagotavlja zaščito blaga pa tudi lepo vizualno rešitev, ki povečuje prodajo. 

Več informacij povezanih s kartonska embalaža Ljubljana poiščite na naši spletni strani ali nas kontaktirajte!

kartonska-embalaza-ljubljana_4

V podjetju KEGO vam je na voljo kartonska embalaža za industrijo in končne potrošnike

Ne glede na to kakšne količine kartonske embalaže potrebujete in za katero področje, pri nas imamo najboljšo ponudbo, če vas zanima, kje se izdeluje dobra in ugodna kartonska embalaža v Ljubljani. 

Nudimo celovite rešitve za različne poslovne partnerje in veseli bomo, če nam boste zaupali tudi vi, saj vam bomo ponudili najboljše!

Nismo pa vam na voljo samo, ko iščete "kartonska embalaža Ljubljana". Za še večje zadovoljstvo naših strank smo ponudbo dopolnili s storitvami laserskega razreza embalaže, s katerim dosežemo da je lesena ali kartonska embalaža personalizirana in še bolj privlačna. Prepričajte se sami!

Pokličite nas, če kartonska embalaža Ljubljana odpira kakršna koli vprašanja. Z veseljem smo vam na voljo za naročila in sodelovanje!

KEGO, kartonska embalaža Ljubljana, izstopa s svojo funkcionalnostjo in vzdržljivostjo

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

darilna škatlica

20 x 30 x 10 cm. potrebujem škatlo s pokrovom valovita ali navadna lepenka, 20 kos, do ponedeljka, 23. 11. Je možno in cena na kos?, lpb


Večslojna lepenka - karton

Lep pozdrav! Iščem karton večjih dimenzij npr. 2oocm x 100 cm ali 250 cm x 130 cm oziroma podobnih dimenzij. Potrebujem približno 4 komade kartona teh dimenzij. Če ga imate mi sporočite. In zanima n tudi cena in mesto prevzema. LP Jernej Per


povpraševanje

Pozdravljeni, zanima nas embalaža dim. 24x180x100 (DXŠXV) za pakitnaje 4 x 250g vrečke kave. Potrebujemo vsaj 200 kos. Kakšna je cena za kos? Hvala in lp


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si