Dodaj svoje podjetje

Podjetje VIDAFLAG podjetje za izdelavo zastav, zastopstvo, trgovina in marketing d.o.o., smo strokovnjaki na področju izdelave vseh državnih, klubskih in vseh ostalih zastav. 

Izdelava zastav v Sloveniji je naša osnovna dejavnost, poleg tega pa se ukvarjamo tudi z reklamnimi in svetlobnimi napisi, montažo in servisom le teh, v naši ponudbi pa lahko najdete tudi digitalno tiskanje in razrez različnih materialov. 

Kvalitetna izdelava zastav v Sloveniji

Naše podjetje se ponaša z več kot 25 letno tradicijo izdelovanja zastav, drogov in drugih promocijskih materialov. Pri nas lahko naročate zastave poljubnih dimenzij in materialov. 


Najbolj so nam pomembne zadovoljne stranke, zato naši grafični oblikovalci v procesu načrtovanja, oblikovanja in končne izvedbe sodelujejo s projektnimi vodji. Skozi leta smo tako razvijali različne pristope in koncepte, ki jih v lični obliki posredujemo našim naročnikom s katerimi se potem dogovorimo, če jim ponujeni produkt ustreza. 

Zakaj izbrati podjetje VIDAFLAG?

V vseh letih svojega delovanja smo na slovenskem trgu postali sinonim za kvalitetno izdelavo zastav in ostalih reklamnih napisov. V procesu izdelave smo neprestano v navezi z naročnikom, saj mu želimo ponuditi produkt s katerem bo zadovoljen. Ponujamo vam kvalitetno izdelavo zastav in reklamnih napisov, ki jo bomo opravili znotraj dogovorjenih časovnih okvirov in za ugodno ceno. 


Nudimo vam zastave vseh možnih oblik v pokončni ali ležeči obliki, izdelujemo pa tudi drogove za zastave, predstavitvene sisteme, namizne zastavice, stojala za namizne zastavice, notranja stojala za zastave, izdelava transparentov, sitotisk na PVC, tisk na ploske materiale, potisk promocijskih materialov, izdelava reklamnih napisov in drugih materialov. 

Nudimo vam:

izdelava zastav in drogov za zastave

izdelava reklamnih napisov

digitalni print

razrez različnih materialov.

Če vas zanima kvalitetna izdelava zastav v Sloveniji ali pa imate dodatna vprašanja glede naših produktov nas pokličite ali pa nam pošljite elektronsko pošto in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja. Veselimo se sodelovanja z vami. 

 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si