Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

MIZARSTVO JELKA d.o.o. Izdelava notranjega pohištva Pomurje

0 / 0 ocen Oceni

  • Izdelava notranjega pohištva Pomurje
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Ulica Štefana Kovača 21, 9231, Beltinci Navigiraj

Ponudba in storitve

Izdelava notranjega pohištva Pomurje

Izdelava notranjega pohištva Pomurje |

Če iščete ugodno in kvalitetno ponudbo notranjega pohištva v Pomurju, potem se obrnite na naše podjetje. 

V MIZARSTVU JELKA v Beltincih se že več kot 25 let ukvarjamo s proizvodnjo notranjega pohištva za razne javne ustanove (vrtci, šole, dijaški domovi), seveda pa smo za individualna naročila na voljo tudi naročnikom, ki si želijo maksimalno izkoristiti svoje prostore ter jih narediti funkcionalne, udobne in privlačne z unikatnim pohištvom. 


Izdelava notranjega pohištva Pomurje 

Naš cilj je, da je izdelava notranjega pohištva prilagojena vsem željam uporabnikov. Zato nenehno spremljamo trende, vlagamo v posodabljanje proizvodnje in se trudimo, da so lepe rešitve za vaš dom ali poslovne prostore po ceni dostopne ter hitro dobavljive. 

Do danes smo si nabrali ogromno izkušenj, znanja in odličnih referenc, zaradi katerih nam izdelavo notranjega pohištva zaupa vse Pomurje, številni naročniki pa prihajajo tudi iz ostalih delov Slovenije. Upamo, da se boste tudi vi obrnili na nas, če vas zanima izdelava notranjega pohištva Pomurje. 

V našem salonu v Beltincih si lahko ogledate že izdelano pohištvo, če želite izdelavo po meri pa nam zaupajte svoje žeje in pripravili bomo izrise ter na koncu poskrbeli za realizacijo, ki vas bo navdušila. 

Če potrebujete še dodatne informacije, je izdelava notranjega pohištva Pomurje dodatno predstavljena na spletni strani, z veseljem pa na vprašanja odgovorimo tudi po telefonu ali preko e-pošte. 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje