Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Rokavec Cveta s.p., Mizarstvo Rokavec Izdelava lesenih oken in vrat Zasavje in Slovenija

0 / 0 ocen Oceni
Iščete najboljšega ponudnika za izdelavo lesenih oken in vrat v Zasavju in vsej Sloveniji? Zaupajte podjetju, ki ima za sabo že več kot 70 let uspešnega delovanja. Vaša... Preberi celoten opis
  • Stavbno pohištvo
  • Mizarstvo
  • Okna
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
07:00 - 11:00
12:00 - 15:00
Torek
07:00 - 11:00
12:00 - 15:00
Sreda
07:00 - 11:00
12:00 - 15:00
Četrtek
07:00 - 11:00
12:00 - 15:00
Petek
07:00 - 11:00
12:00 - 15:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Izdelava lesenih oken in vrat Zasavje in Slovenija

Iščete najboljšega ponudnika za izdelavo lesenih oken in vrat v Zasavju in vsej Sloveniji?

Zaupajte podjetju, ki ima za sabo že več kot 70 let uspešnega delovanja. Vaša najboljša izbira je podjetje ROKAVEC CVETA S.P., MIZARSTVO ROKAVEC, ki smo s svojo dolgoletno tradicijo zagotovo prava izbira za vse, ki želijo za svoj denar dobiti kar največ!

Izdelava lesenih oken Zasavje in Slovenija

Izdelava lesenih oken Zasavje in Slovenija

Tudi lesena okna so eden izmed produktov, ki jih ponujamo v našem podjetju. Pomembno je, da se odločite za nakup takih oken, ki vam poleg ugodne cene prinesejo tudi dovolj kvalitete, prav izdelavo takih oken pa vam nudimo pri nas v Zasavju.

Vsa Slovenija nam že desetletja zaupa, saj smo pri izdelavi lesenih oken zelo natančni in dosledni, svojim strankam pa vedno ponudimo najbolj optimalne, funkcionalne in estetsko dovršene rešitve glede lesenega stavbnega pohištva.

Naši strokovno usposobljeni mizarji lahko za vas izdelajo lesena okna po vašem okusu, Zasavje in vsa Slovenija pa vam lahko potrdita, da boste z njihovo kvaliteto, trpežnostjo in dolgo življenjsko dobo resnično zadovoljni.

Izdelava lesenih vrat Zasavje in Slovenija

Izdelava lesenih vrat Zasavje in Slovenija

Ker želimo strankam na enem mestu ponuditi kar najširšo izbiro lesenega stavbnega pohištva, je pri nas na voljo tudi izdelava lesenih vrat. Naše reference za notranja in vhodna lesena vrata lahko najdete v Zasavju, pa tudi širše po Sloveniji.

Izdelava lesenih vrat, ki vam je na voljo pri nas v Zasavju in drugod po Sloveniji, dosega najvišje evropske kakovostne standarde, zato ste lahko prepričani, da so naša lesena vrata prava izbira za vas. Za izdelavo uporabljamo les najvišje kakovosti, zato ste z našimi vrati dobro zavarovani.

Izdelava lesenih polken Zasavje

Izdelava lesenih polken Zasavje

Pri nas pa izdelujemo tudi kakovostna in estetska lesena polkna. V Zasavju imamo najboljšo izbiro izdelkov, naša polkna pa bodo poskrbela za dodatno varnost vašega doma, zastrla bodo zunanjo svetlobo, in odvrnila neželene poglede.

Izdelavo lesenih polken v Zasavju delamo po naročilu, pred tem seveda opravimo potrebne meritve in se s stranko dogovorimo glede videza in funkcionalnosti polken, nazadnje pa iz trpežnega in kakovostnega lesa oblikujemo enkraten izdelek za vaš dom.

Če vas zanima več o naši izdelavi lesenih vrat, oken ali polken v Zasavju in Sloveniji, nas kontaktirajte za več informacij, mi pa vam bomo v najkrajšem možnem času odgovorili na vsa vprašanja in pripravili ugodno ponudbo, ki je ne smete zamuditi!

 

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje