Gradbeništvo in nepremičnine

Gradbeništvo in nepremičnine
Vzdrževanje prezračevalnih, grelnih in hladilnih naprav

Vzdrževanje prezračevalnih, grelnih in hladilnih naprav

Kategorija - Vzdrževanje prezračevalnih, grelnih in hladilnih naprav - je namenjena vsem, ki na področju strojnih inštalacij iščete kakršne koli storitve.

Od prodaje do montaže in servisa, so vam na voljo priznana slovenska podjetja, ki imajo strojne inštalacije v malem prstu. 

Prezračevanje, ogrevanje in hlajenje morajo biti v objektu ustrezno urejeni, če želite udobno bivati in napeljavo varno ter brez skrbi dolgo uporabljati. Mnoge napeljave in inštalacije niso primerne, da jih vgrajujete sami, saj lahko nepravilna montaža, uporaba slabih inštalacijskih materialov in kasneje še neustrezno vzdrževanje privedejo do številnih težav. 

Zato raje poiščite strokovnjaka z znanjem in izkušnjami.


Kaj so strojne inštalacije?

Med strojne inštalacije sodijo:

  • OGREVANJE
  • HLAJENJE
  • PREZRAČEVANJE
  • VODOVODNI SISTEMI

Vse našteto v prostorih omogoča bivalno udobje oziroma višjo kakovost bivanja, saj nam strojne inštalacije zagotavljajo ustrezno temperaturo 365 dni na leto (pozimi ogrevanje, poleti hlajenje), preprečujejo pred vdorom vlage in ohranjajo čistost zraka (prezračevanje) ... Pravilno nameščene prezračevalne, grelne in hladilne naprave oz. pravilno vzdrževanje strojnih inštalacij v objektu zagotavljajo tudi oskrbo z vodo.

Gre torej za rešitve, brez katerih bi z večjo težavo ohranjali zdrav, prijeten bivalni prostor in jih nikakor ne gre zanemariti. 


Vodovodne inštalacije

Vodoinštalacije še zdaleč niso le rešitev za v vašo kopalnico. So ključnega pomena, če želimo funkcionalen objekt. Zato naj bo vzpostavitev vodovodnega sistema in kanalizacije zanesljiva in kvalitetna. Opravi naj vam jo usposobljen strokovnjak, ki uporablja preizkušene materiale, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo oziroma varno, učinkovito in ekonomično uporabo.

Klimatizacija

Montaža klimatske naprave vam omogoča hlajenje prostorov v vročih dneh, ogrevanje prostorov v prehodnih mesecih pa tudi optimalno vlažnost v prostoru in vzdrževanje čistosti zraka. Klime so postale nepogrešljiv del tako stanovanjskih kot poslovnih prostorov, marsikateri prostor, posebno, če objekt stoji v milem podnebju pa je možno tako ogrevati kot hladiti, kar pomeni tudi zelo enostavno upravljanje in prihranek denarja. 


Ogrevalni sistemi

Izbira ogrevalnih sistemov je ogromna, katere izbrati glede na vaše potrebe, tip objekta, lokacijo vam bodo znali svetovati izkušeni mojstri. Na trgu se redno razvijajo tehnologije, ki uporabnikom omogočajo izjemno učinkovite ogrevalne rešitve. Med najbolj priljubljenimi sistemi ogrevanja so:

  • toplotne črpalke
  • talno ogrevanje
  • radiatorsko ogrevanje
  • ogrevanje z IR paneli
  • lesna biomasa
  • plinske inštalacije

Prezračevanje

V prostorih, kjer preživimo največ časa, je svež in čist zrak zelo pomemben. Sodobni prezračevalni sistemi, rekuperacija zagotavljajo neprekinjeno izmenjavo zraka, tako da je notranja klima vedno optimalna oziroma zdrava. Zaradi nenehnega kroženja zraka v prezračevalnem sistemu ta omogoča tudi hlajenje, vendar se o učinkovitosti take rešitve posvetujte s strokovnjakom.


Izberite mojstra za projektiranje, izvedbo in vzdrževanje strojnih inštalacij 

Na portalu Moja dejavnost lahko kadar koli in z le nekaj kliki najdete kar iščete. V iskalnik vtipkajte storitev, ki jo potrebujete, recimo: Vzdrževanje prezračevalnih, grelnih in hladilnih naprav ter kraj, kjer želite, da so storitve opravljene. V nekaj trenutkih boste lahko pregledali dolg seznam podjetij in samostojnih podjetnikov z registrirano dejavnostjo s področja strojnih inštalacij, ki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.

Naj gre za ureditev ogrevanja v novogradnjah ali za popravilo obstoječih naprav, zanesljivo bodo poskrbeli za vse. Poiščite ponudnike in monterje toplotnih črpalk, strokovnjake za centralno ogrevanje, talno, stensko ali radiatorsko ogrevanje ali podjetja, ki poskrbijo za prezračevanje in rekuperacijo, toplotno postajo ali centralni sesalni sistem v objektu ipd. Če raje ogrevate z lesno biomaso ali imate plinski kotel, ki je potreben vzdrževanja, prav tako pobrskajte po spodnjih straneh. 

Portal Moja dejavnost je dosegljiv 24 ur na dan, vsak dan in omogoča hitro in enostavno iskanje po vseh kategorijah, tudi med vzdrževalci prezračevalnih, grelnih in hladilnih naprav.


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju