Medicina in zdravje

Medicina in zdravje
Veterinarske klinike in veterinarji

Veterinarska stroka se ukvarja s spremljanjem zdravstvenega stanja živali, vodenjem registra rej, preventivnemu preprečevanju, odkrivanju in zdravljenju različnih živalskih bolezni kot tudi zdravljenjem morebitnih poškodb.

Veterinarji so celovito specializirani da pomagajo vašim živalim do dobrega zdravja in odličnega počutja v vseh življenjskih obdobjih. 

Veterinarske storitve se običajno izvajajo v veterinarskih ambulantah in klinikah, za večje oziroma gospodarske živali pa veterinarji skrbijo na terenu.Veterinarske klinike in veterinarji

Na voljo so vam veterinarske klinike in veterinarji za veliko in malo prakso. Na klinikah za male živali veterinarji opravljajo preventivo, diagnostiko, kirurške posege na živalih, v sklopu veterine za rejne živali pa skrbijo za razmnoževanje, oskrbo rejcev z zdravili in podobno. 

Številne veterinarske klinike izvajajo tudi specialistične klinične, laboratorijske, rentgenske in ostale diagnostične preiskave, nudijo svetovanje, zagotavljajo 24-urno dežurno službo v sklopu svoje dejavnosti pa največkrat prodajajo tudi dietno in kvalitetno prehrano in ostale pripomočke za nego, igro, skratka celostno skrb za domače živali. 

Zdravje ekonomskih živali in hišnih ljubljencev zaupajte najboljši veterinarski službi iz vaše bližine. Če ne veste, kje bi jo poiskali, ste prišli na pravi naslov! Na portalu Moja dejavnost je ogromna baza sodobnih veterinarskih klinik in veterinarjev, ki jih poiščite glede na storitev, ki jo potrebujete, glede na vrsto živali, ki jo imate, ali glede na geografsko bližino. 


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju