Trgovina in storitve

Trgovina in storitve
Promocijski, reklamni material

Promocijski oziroma reklamni material je nepogrešljiv pri širjenju prepoznavnosti vaše blagovne znamke, storitev oziroma izdelkov. 

Promocijska sporočila najdemo na najrazličnejših izdelkih, pogosto so to poslovna darila, ki so personalizirana z logotipom podjetja (skodelice, pisala, tekstilni izdelki ...), seveda pa med reklamni material štejemo tudi različne tiskovine, plakate, brošure, letake, koledarje, etikete, ...

Največje število ponudb, ki so tako ali drugače povezane s promocijskim oziroma reklamnim materialom, boste našli na portalu Moja dejavnost.

Enostavno jih primerjajte, preverite kontaktne podatke ponudnikov in jih obiščite na njihovi lokaciji oziroma jim pustite povpraševanje.Promocijski, reklamni material

Z izdelavo promocijskega/reklamnega materiala se med drugim ukvarjajo tiskarne, ki nudijo oblikovanje in izdelavo tiskovin manjših in večjih formatov, pa tudi dotisk oziroma uv tisk, tampotisk na najrazličnejše izdelke (kape, majice, usb ključe, pisala, vžigalnike, obeske za ključe ...) ter podobne storitve. 

Poleg tega so v tej kategoriji zbrani ponudniki, ki poskrbijo za strojno vezenje na tekstil, ki je prav tako pogosta izbira pri personaliziranju raznih poslovnih daril, pa tudi uniform. 

Dodatno lahko poiščete tudi storitve izdelave reklamnih zastav, ponudnike po meri narejenih avtografik, dobavitelje promocijskega tekstila ali naročite izdelavo pokalov, medalj, značk in drugih izdelkov, s katerimi bo poskrbljeno za vašo promocijo.


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju