Pravo, ekonomija in poslovno svetovanje

Pravo, ekonomija in poslovno svetovanje
Poslovno svetovanje in revizija

Poslovno svetovanje in revizija so storitve, ki so nujno potrebne za optimizacijo poslovanja in iskanje novih priložnosti na trgu. 

V Sloveniji se z revidiranjem in poslovnim svetovanjem ukvarja veliko število družb in drugih poslovnih subjektov, zato boste glede na svoje potrebe, način poslovanja, dejavnost oziroma druge zahteve zagotovo našli primernega poslovnega partnerja za vas.

Za kar najbolj enostavno in hitro iskanje smo poskrbeli na teh spletnih straneh. V poslovni imenik Moja dejavnost dnevno vpisujemo ponudnike svetovalnih in revizijskih storitev, z izkušnjami, znanjem ter prilagodljivo ponudbo, da vam ponudijo kvalitetne rešitve po meri.Poslovno svetovanje in revizija

Ne glede na vrsto poslovnega subjekta, dejavnost oziroma storitev in izdelek, poslovno svetovanje in revizija sta pomembni opravili.

Revidiranje, zunanje ali notranje, je namenjeno preverjanju skladnosti poslovanja s predpisano zakonodajo oziroma standardi, poslovno svetovanje pa obsega najrazličnejše aktivnosti. Med njimi so:

  • izdelava poslovnega in finančnega načrta
  • svetovanje glede prodaje, nakupa ali prestrukturiranja podjetij
  • kadrovsko svetovanje
  • pomoč pri pripravi dokumentacije za pridobivanje sredstev na razpisih 

Pomembno je, da sta poslovno svetovanje in revizija zaupana strokovnjakom. Poslovni uspeh, prave poslovne odločitve in varno poslovanje boste veliko lažje dosegli, če si za poslovnega partnerja izberete zaupanja vredno, izkušeno in preverjeno podjetje.

Ker je ponudnikov izjemno veliko vam iskanje in odločitev olajšamo mi. Na enem mestu smo za vas zbrali vse potrebne informacije (naslov, kontaktni podatki, zemljevid, opis storitev, izkušenj, referenc, kompetenc ...).

V iskalnik na portalu zgolj vpišite storitev, ki jo potrebujete, naj bo to poslovno svetovanje in revizija. Takoj se vam bo odprl dolg popis podjetij, ki vam lahko pomagajo, samo odločiti se morate za pravega.


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju