Gradbeništvo in nepremičnine

Gradbeništvo in nepremičnine
Najem, prodaja in upravljanje nepremičnin

Najem, prodaja in upravljanje nepremičnin 

V tej kategoriji poiščite nepremičninske posrednike in nepremičninske agencije, ki vam bodo pomagale prodati, kupiti oddati oziroma najeti nepremičnino, ter tudi upravnika le-te.

Ne glede na to, za kakšno namembnost gre, kakšna je velikost, kakšne so vaše želje…, s pomočjo izkušenega strokovnjaka, ki bo prisluhnil vašim zahtevam in vam prihranil dragoceni čas z iskanjem kupcev oziroma prodajalcev ali najemnikov, si boste delo znatno olajšali. Promet z nepremičninami in upravljanje nepremičnin namreč zahteva določeno znanje in izkušnje in dobro je, da imate ob sebi nekoga, ki vam vse to lahko ponudi ter poskrbi, da boste dobili največ oziroma najboljše kar lahko.

Glede na to, kje nepremičnino iščete oziroma kakšno vrsto nepremičnine želite prodati oziroma oddati, preverite nepremičninske agencije, družbe in samostojne podjetnike, ki so na tem področju že dalj časa aktivne in vam lahko zanesljivo pomagajo. Aktualne podatke najdete na portalu Moja dejavnost.  


Potrebujete pomoč pri najemu, prodaji in upravljanju nepremičnin 

Nepremičnine zajemajo stanovanja, hiše, poslovne prostore in zemljišča, nepremičninski posredniki oziroma agenti, pa pomagajo vzpostaviti odnose med potencialnimi kupci in prodajalci oziroma najemodajalci in najemniki. 

Skupaj z vami ali namesto vas, si bodo ogledali in ugotovili stanje posamezne nepremičnine in v kolikor je ta ustrezna, poskrbeli za posredovanje pri sklepanju in izpolnjevanju pogodb, vezanih na izbrano nepremičnino. Ker nenehno spremljajo ponudbo in povpraševanje na nepremičninskem trgu, vam lahko v najkrajšem možnem času pomagajo najti dobre rešitve za vas, ki bi vam sicer predstavljale časovne in tudi dodatne finančne obremenitve. Naj najem, prodaja ali nakup nepremičnin poteka varno in brez težav!


Da se izognete morebitnim neprijetnostim, zaupajte najem, prodajo in upravljanje nepremičnin strokovnjakom

Pri najemu, prodaji in upravljanju nepremičnin je potrebno paziti, da ponudniku podamo vse pomembne informacije, kot je na primer najemno obdobje, lokacija, vrsta nepremičnine, oprema, kakšne so dajatve, ali obstajajo kakšne storitve po meri (največkrat za tuje rezidente)…

Povprašajte ponudnike za tržni plan. Ker je na našem spletnem portalu zbrano večje število ponudnikov, boste z lahkoto našli več potencialnih poslovnih partnerjev in tako primerjali ponudbe. Poiščite dolgoročne rešitve na področju najema, prodaje ali upravljanja nepremičnine.  

Če ste že lastnik poslovnega ali stanovanjskega dela stavbe, pa boste po sodelovanju z nepremičninskim agentom potrebovali tudi zanesljivega, odgovornega in poštenega upravnika, ki bo skrbel za ohranjanje vrednosti vaše nepremičnine ter udobno bivanje. Na portalu Moja dejavnost so preverjeni in dobro ocenjeni upravniki iz vse Slovenije zbrani na enem mestu, da bo iskanje kar najbolj poenostavljeno vi pa v najkrajšem možnem času popolnoma zadovoljni. 

Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju