Avto-moto, transport in prevozi

Avtoličarstvo, steklarstvo in avtokleparstvo

Če je vaše vozilo poškodovala toča, če je bilo udeleženo v prometni nesreči ali je pločevina poškodovana zaradi kakršnih koli drugih razlogov, odpeljite avtomobil v avtoličarstvo in avtokleparstvo. 

Zdaj lahko na enem mestu, hitro in enostavno pobrskate za številnimi strokovnjaki za vsa avtokleparska, avtoličarska in avtosteklarska dela ter se odločite za vam najbolj ugodnega, najbližjega oziroma kako drugače najboljšega. 

Da boste popolnoma zadovoljni z novim izgledom svojega jeklenega konjička, vas na portalu Moja dejavnost čakajo ponudniki avtoličarskih in avtokleparskih del ter pripadajočih storitev, kot so prijava in cenitev škode, nadomestno vozilo ipd.


Avtokleparstvo, steklarstvo in avtokleparstvo 

Tu boste našli celovito rešitev ne glede na stanje karoserije vašega vozila in ne glede na vrsto motornega vozila. Poiščite kvaliteto, ki vam bo zagotovljena v dogovorjenem času in pričakovani ceni. 

V bazah portala Moja dejavnost so izkušeni in ustrezno usposobljeni avtoličarji, avtokleparji in steklarji, ki v lastnih mešalnicah barv poskrbijo, da vozilo dobi barvo po vaših željah, v avtokleparskih delavnicah  in z ostalo najsodobnejšo tehnologijo, pripomočki, opremo in materiali pa zagotovijo: 

  • Karoserijska popravila na vozilih vseh znamk;
  • Ravnanje ali menjavo poškodovanih delov;
  • Ravnanje pločevine in plastike, da bo spet kot nova;
  • Popravila poškodbe toče, tudi brez lakiranja in barvanja;
  • Zamenjavo vetrobranskih stekel;
  • Temnenje stekel  ...

Mnogi ponudniki na portalu se zavedajo, kako pomembno je, da imate vozilo vedno na voljo, zato vam v času popravila zagotovijo tudi nadomestno vozilo, v primeru prometne nesreče pa vam pomagajo tudi pri cenitvah škode in urejanju dokumentacije z zavarovalnicami.


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi, pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako, se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu, glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju