Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Andrej Novak s.p. Hiter prevoz hlodovine Slovenija

5 / 1 ocen Oceni
Pri podjetju Andrej Novak s.p. vam nudimo hiter prevoz hlodovine po Sloveniji. Hlodovino prevažamo tudi po Avstriji in Italiji.  Hiter prevoz hlodovine Slovenija Če potrebujete hiter prevoz hl...... Preberi celoten opis
  • prevoz hlodovine
  • hiter prevoz hlodovine
  • prevoz hlodovine slovenija
Zaprto
Ponedeljek
08:00 - 20:00
Torek
08:00 - 20:00
Sreda
08:00 - 20:00
Četrtek
08:00 - 20:00
Petek
08:00 - 20:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Roška cesta 6, 1330, Kočevje Navigiraj

Ponudba in storitve

Hiter prevoz hlodovine Slovenija

Pri podjetju Andrej Novak s.p. vam nudimo hiter prevoz hlodovine po Sloveniji. Hlodovino prevažamo tudi po Avstriji in Italiji

Hiter prevoz hlodovine Slovenija

Hiter prevoz hlodovine Slovenija

Če potrebujete hiter prevoz hlodovine po Sloveniji oziroma Avstriji in Italiji, smo vam pri našem prevozništvu z veseljem na voljo. Odlikujejo nas leta izkušenj in kvalitetno delo. Zadovoljne stranke se rade vračajo k našim storitvam. Zagotavljamo:

  • hiter in varen prevoz hlodovine,
  • zanesljivo in natančno delo,
  • profesionalen in prijazen odnos.

Naše kakovostno delo odlikuje kratek odzivni čas in visoka stopnja fleksibilnosti. Vedno smo se vam pripravljeni prilagoditi, ne glede na situacijo, v kateri se znajdete. Poleg tega se ponašamo s širokim spektrom znanja, referenc in bogatih izkušenj.

Prevoz hlodovine Slovenija, Avstrija, Italija

Prevoz hlodovine Slovenija, Avstrija, Italija

Pri hitrem prevozu hlodovine po Sloveniji smo natančni in zanesljivi. Naša vozila so brezhibno opremljena, redno pregledana in tehnično brezhibna. Oprema, s katero delamo, je inovativna in visokokakovostna.

Ne glede na to, kolikšna je količina hlodovine, ki jo želite transportirati, smo tukaj za vas. Nudimo vam celovite in cenovno dostopne storitve na področju gozdarstva oziroma lesarstva. Naš kader je strokovno usposobljen, vse storitve pa vedno izvedejo profesionalno in z nasmehom

Za vse dodatne informacije v zvezi s hitrim prevozom hlodovine po Sloveniji smo vam z veseljem na voljo. Kontaktirajte nas še danes!

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

DT
5 / 1 ocen

prevoz hlodovine

smo rabili prevoz hlodovine in smo se odločili za g. Andrej Novak, smo zelo zadovoljni s ponudbo. Prevoz je bil res hiter in varen.

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje