Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Ckovi-Vicković in Partner d.n.o. Finančno svetovanje, zavarovanje

0 / 0 ocen Oceni

  • Finančno svetovanje
  • zavarovanje
  • zavarovalno zastopanje
  • finančno zdravje
  • zavarovalniško zastopanje
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Kocljeva ulica 2, 9000, Murska Sobota Navigiraj

Ponudba in storitve

Finančno svetovanje, zavarovanje

Finančno svetovanje in zavarovanje opravljajo strokovnjaki iz podjetja CKOVI-VICKOVIĆ IN PARTNER, ZAVAROVALNIŠKO ZASTOPANJE D.N.O. Storitev je povsem zaupna in za vas hitro in enostavno urejena, ocena pa vam lahko konkretno pomaga dvigniti poslovanje na višji nivo.

Finančno svetovanje in zavarovanje sta dve ključni sestavini skrbnega upravljanja vaših financ. Finančno svetovanje vam pomaga pri načrtovanju vaših finančnih ciljev in strategij za njihovo dosego, medtem ko zavarovanje ščiti vaše premoženje in vas pred nepredvidljivimi tveganji. 

V kolikor imate dolg, vam bo svetovalec pomagal upravljati obstoječi dolg in razmisliti o strategijah za odplačilo dolga, če je to potrebno. Če želite investirati, vam bo finančni svetovalec pomagal izbrati ustrezne naložbe, ki ustrezajo vašim ciljem in toleranci do tveganja. Svetovalec vam bo pomagal optimizirati tudi vaše davčne obveznosti in iskati možnosti za davčno olajšavo.

Finančno svetovanje zavarovanje

Finančno svetovanje, zavarovanje

Pri obeh finančnem svetovanju in zavarovanju je pomembno, da se obrnete na strokovnjake, ki vam lahko pomagajo razumeti kompleksne koncepte in najboljše prakse za vaše finančno zdravje in varnost. Za to smo tu mi!

Izbira primerne police: Na podlagi vaših potreb in proračuna vam svetujemo ustrezen zavarovalni produkt. Razmislite o tem, koliko ste pripravljeni plačati mesečno za premije. Vaše potrebe se lahko s časom spreminjajo, zato je pomembno, da redno pregledujete svoje zavarovalne police in jih prilagajate glede na nove okoliščine.

Za sodelovanje smo na voljo tako pravnim kot fizičnim osebam. Torej ne glede na to, ali želite urediti svoje osebne ali finance podjetja, zavarovati premoženje poslovnega subjekta ali sebe, družino, osebni avtomobil, stanovanje, tu smo za vas, da najdemo rešitev. 

Pokličite ali nam pišite za svoj termin za finančno svetovanje in zavarovanje ter ostale storitve. V Pomurju imamo najboljšo ponudbo.

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje