Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Goran Prodan - dopolnilna dejavnost na kmetiji Ekstra deviško oljčno olje Obalno-kraška

0 / 0 ocen Oceni
Privoščite si najboljše ekstra deviško oljčno olje v obalno-kraški regiji in popestrite svojo pripravo najokusnejših jedi.  Ekstra deviško oljčno olje, ki ga pridelujemo na naši kmetiji, ima že do...... Preberi celoten opis
  • Ekstra deviško oljčno olje
  • Ekstra deviško olje
  • Oljčno olje
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Nova vas nad Dragonjo 3, 6333, Sečovlje/Sicciole Navigiraj

Ponudba in storitve

Ekstra deviško oljčno olje Obalno-kraška

Privoščite si najboljše ekstra deviško oljčno olje v obalno-kraški regiji in popestrite svojo pripravo najokusnejših jedi. 

Ekstra deviško oljčno olje, ki ga pridelujemo na naši kmetiji, ima že dolgoletno tradicijo. Že od leta 2016 se trudimo, da zadovoljimo naše stranke in jim omogočimo nakup kvalitetnega ekstra deviškega oljčnega olja po ugodni ceni. 

Olivno olje Obalno-kraška

Ekstra deviško oljčno olje Obalno-kraška

Mnoge stranke nas priporočajo, ko je govora o kvalitetnem ekstra deviškem oljčnem olju, kar nas izredno veseli in nam je dodatna vzpodbuda za naše delovanje. 

V našo oljčno zgodbo neprestano vlagamo veliko truda, zato smo v proizvodnji ekstra deviškega oljčnega olja v obalno-kraški regiji na zelo dobrem glasu. 

Skrbno negujemo in nadgrajujemo svoje znanje. Če se kdo obrne na nas za kakšen nasvet o pridelavi olja, ga z veseljem oskrbimo z ustreznimi nasveti, ker se zavedamo, kako pomemben je vnos kvalitetnega olja v naš organizem

Oljčno olje za lase Obalno-kraška

Ekstra deviško oljčno olje pa ni znano samo po svojem bogatem okusu. Je vsestransko zdravilo, ki ga lahko koristite tudi v kozmetične namene.

Naša prioriteta je, da vam omogočimo konzumiranje najboljšega ekstra deviškega oljčnega olja v obalno-kraški regiji. Olje je eno od nepogrešljivih sestavin v kuhinji, zato je pomembno, da pri vsakodnevnem pripravljanju obrokov uporabljate olje, ki bo dolgoročno poskrbelo za vašo kvaliteto zdravja in boljši okus hrane

Ekstra deviško oljčno olje velja za najbolj zdravo vrsto oljčnega olja. Je naravno pridobljeno in ustreza vsem standardom čistosti. 

Oljčno olje na tešče Obalno-kraška

Ugodno ekstra deviško oljčno olje Obalno-kraška

Če se boste odločili za nakup ekstra deviškega oljčnega olja v  obalno-kraški regiji, boste s tem naredili uslugo tako svojim brbončicam kot svojemu srčno-žilnemu sistemu

Z uporabo kvalitetnega ekstra deviškega oljčnega olja ne boste imela slabe vesti medtem ko boste pražili oziroma cvrli slastne narezke, ker boste poskrbeli za uporabo kvalitetnega olja, ki je temelj za vse. 

Za dodatna vprašanja o oljarstvu nas lahko kadarkoli kontaktirate na našo telefonsko številko oziroma nam pišete na naš elektronski naslov. Vi nam poveste vaše želje, mi pa se bomo potrudili, da vam omogočimo uporabo kvalitetnega ekstra deviškega oljčnega olja po ugodni ceni. 

Olivno olje kozmetika Obalno-kraška

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje