DAMJAN VOGRINEC S.P. Ekološka jajca

Deli podjetje
DAMJAN VOGRINEC S.P.
0 (0 mnenj) | NAPIŠITE KOMENTAR
Svetinci 34 2253, Destrnik
Trenutno odprto: /

POVPRAŠEVANJA

Imate vprašanje? Pustite povpraševanje in odgovor boste dobili v najkrajšem možnem času.

Pošlji povpraševanje

Delovni čas

 • ponedeljek
  /
 • torek
  /
 • sreda
  /
 • četrtek
  /
 • petek
  /
 • sobota
  /
 • nedelja
  /

O podjetju

Ste to, kar jeste. Ekološka hrana je naložba v zdravje in prihodnost. DAMJAN VOGRINEC s.p. iz vzhodne Slovenije je odlična izbira, ko iščete ekološka jajca.

Naša kmetija DAMJAN VOGRINEC S.P., KMETIJSTVO na Podravskem nudi izdelke iz domače kmetije, kjer pridelujemo ekološko vzgojena jajca talne reje, imamo rejo in prodajo živali ter prodajamo organsko gnojilo za ekološke pridelke.

Ekološka jajca

Ekološka jajca 

Jajca so pomemben del evropske kulinarike, enako pa velja tudi za Slovenijo. So stalnica slovenskega zajtrka, nepogrešljiva pa so tudi v vrsti drugih jedi in pri peki. Da bodo vaše jedi okusne in hkrati zdrave, se odločite za kvalitetna ekološka jajca. V Sloveniji najboljša dobite pri nas.

Smo zelo usposobljeni in profesionalni na področju pridelave in prodaje jajc, vse naše pridelke pa prodajamo tako podjetjem kot tudi fizičnim osebam. Naša ekološka kokošja jajca so izredno primerna tako za peko kot tudi za ostale jajčne jedi.

Z njimi boste dvignili kvaliteto svojih jedi, to pa bodo po barvi, aromi in okusu prepoznali tudi vaši gostje. Zagotovite si najboljše sestavine za pripravo jedi, zagotovite si naša odlična ekološka jajca že danes!


ekološka kokošja jajca


Ekološka kokošja jajca

Veliko sodelujemo z gostinskimi obrati, ki za svoje jedi uporabljajo naša ekološka jajca, saj imamo vsa potrebna potrdila in certifikate, s katerimi lahko tudi vi svojim gostom dokažete, da ponujate visoko kvaliteto in odličen okus.

Če bi si torej tudi vi radi zagotovili ekološka kokošja jajca, se obrnite na DAMJAN VOGRINEC S.P., saj višje kvalitete, nižje cene in boljšega okusa drugod v Sloveniji preprosto ne boste mogli najti!

Za vsa vprašanja, vezana na ekološka jajca, in za več informacij o naši kmetiji nas kontaktirajte. V veselje nam bo sodelovati z vami. 


Galerija


Izdelki in storitve


Delovni čas

 • ponedeljek
  /
 • torek
  /
 • sreda
  /
 • četrtek
  /
 • petek
  /
 • sobota
  /
 • nedelja
  /

prodaja messa kur/piscancev?

Spostovani! Prosim, sporocite, ce je mozno kupiti meso vasih ekolosko rejenih kur (za juho) ali piscancev za pecenje , sveze ali zmrznjeno, kje v Ljubljani. Lep pozdrav, Vesna Bonac, Ljubljana


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu, na katerega jih pišete. Telefonska številka ter e naslov nista obvezen podatek. Ta podatek ne bo objavljen javno. Z oddajo povpraševanja se strinjate z pogoji poslovanja, politiko zasebnosti ter obdelavo vaših podatkov.

Ali ste človek? (Kliknite na puščico in podrsajte v desno)

Ocenite podjetje in napišite svoje mnenje o sodelovanju.

Tvoja ocena:
Ali ste človek? (Kliknite na puščico in podrsajte v desno)

Podobna podjetja

AGA - D.O.O. POSTOJNA

Izdelava 3D vizualizacije prostora Postojna, Slovenija

Gregorčičev drevored 7, 6230 Postojna

LEPOTNI LB STUDIO, LAURA BANKO S.P.

Japonska metoda vrisovanja obrvi Štajerska

Savinjska cesta 25, 3310 Žalec

GRADBENIŠTVO FRANJO BIŠĆAN S.P.

Izdelava kaminov Novo mesto, Črnomelj

Cesta bratstva in enotnosti 33, 8330 Metlika

OSNOVNA ŠOLA FRANCA LEŠNIKA-VUKA SLIVNICA PRI MARIBORU

Osnovna šola Franca Lešnika Vuka Slivnica pri Mariboru

Mariborska cesta 4, 2312 Orehova vas

PREVOZNIŠTVO PETER CEBIN S.P.

Prevozi blaga s kamionom Ribnica

Otavice 6, 1310 Ribnica