Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

INŠTITUT ZA DUŠEVNO ZDRAVJE ANA TKAVC ZAJKESKOVIĆ S.P. Dober pedopsihiater Ljubljana

5 / 2 ocen Oceni
Dober pedopsihiater Ljubljana |INŠTITUT ZA DUŠEVNO ZDRAVJE ANA TKAVC ZAJKESKOVIĆ S.P. najdete v Ljubljani na Viču. Na naslovu Tržaška cesta 135 smo za uredili prostore, kjer v nevtralnem, varn... Preberi celoten opis
  • Dober pedopsihiater Ljubljana
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Tržaška cesta 135, 1000, Ljubljana Navigiraj

Ponudba in storitve

Dober pedopsihiater Ljubljana

Dober pedopsihiater Ljubljana |

INŠTITUT ZA DUŠEVNO ZDRAVJE ANA TKAVC ZAJKESKOVIĆ S.P. najdete v Ljubljani na Viču. Na naslovu Tržaška cesta 135 smo za uredili prostore, kjer v nevtralnem, varnem in razumevajočem okolju ponujamo priložnost za pogovor posameznikom vseh starosti. 

Na Inštitutu nudimo celostno podporo duševnemu zdravju otrok, mladostnikov, mladih odraslih in družin. Med zaposlenimi je tudi pedopsihiater, zdravnik specialist s področja otroške in mladostniške psihiatrije.

Izvajamo z dokazi podprte in učinkovite pristope svetovanja, zdravljenja in izobraževanja s področja duševnega zdravja.

Naši osnovni cilji so dostopnost, zaupnost, strokovnost, učinkovitost in visoka kvaliteta storitev.


Naši psihoterapevti izvajajo individualne in skupinske terapevtske dejavnosti in svetovanja, hkrati pa nudimo tudi izobraževanja s področja duševnega zdravja za različne interesne skupine. Vsa naša srečanja lahko potekajo tudi v angleškem jeziku.

Izjemno pomembno delo pa opravljajo tudi naši pedopsihiatri. V Ljubljani za otroke, mladostnike in odrasle zagotavljamo termine v najkrajšem možnem času, saj se zavedamo pomena ne le dobre, pač pa tudi čim prejšnje strokovne obravnave.


Dober pedopsihiater Ljubljana

V zadnjem času se med otroci in mladostniki pojavlja veliko stisk in težav, ki se odražajo na različne načine, recimo kot motnje hranjenja ali drugače. Takrat je smiselna napotitev k pedopsihiatru. 

Tako za otroke kot odrasle velja, da če gre za spopadanje z nedavnimi težavami je psihoterapija lahko kratkotrajna, če pa se soočate z dolgotrajnimi in kompleksnimi težavami, lahko poteka tudi dolgoročno.

Kot dobri psihoterapevti in pedopsihiatri vam v Inštitutu za duševno zdravje z Viča v Ljubljani zagotavljamo popolno diskretnost ter razumevanje za vaše želje in potrebe.

Za več informacij in naročanje vabljeni h kontaktu. 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 2

MO
5 / 2 ocen

Dokazano deluje

Moja hči je imela že dlje časa težave s samopoškodbenim vedenjem (rezanjem). Do zdaj smo obiskali kar nekaj psihoterapevtov in zanje zapravili veliko časa in denarja, a na žalost brez uspeha. Po priporočilu prijateljice sva s hčerko obiskali dr. Tkavčevo in že po nekaj terapijah se je pokazalo evidentno izboljšanje stanja. Verjamem, da smo z njeno pomočjo in vodenjem na dobri poti k popolnemu okrevanju. Vsem polagam na srce, da izberete vrhunske strokovnjake za pomoč vašim najdražjim.

BO
5 / 2 ocen

Priporočilo

Moj otrok je imel težave v šoli, predvsem z zbranostjo in občasno tudi z vedenjskimi težavami. S terapijo pri dr. Tkavc se je situacija občutno izboljšala, za kar sem zdravnici zelo hvaležen. Toplo priporočam.

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje