Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Kameleon d.o.o., ugodni okulistični pregledi Maribor Dober okulist na koncesijo Štajerska

5 / 2 ocen Oceni
Ugodni okulistični pregledi v Mariboru so vam na voljo pri najbolj izkušenem in resnično dobrem okulistu na koncesijo na Štajerskem. Najdete nas na več lokacijah, in sicer: Slovenska cesta 17 (...... Preberi celoten opis
  • pregled vida
  • sončna očala
  • očala na recept
Odprto
Ponedeljek
08:00 - 19:00
Torek
08:00 - 19:00
Sreda
08:00 - 19:00
Četrtek
08:00 - 19:00
Petek
08:00 - 19:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Slovenska ulica 17, 2000, Maribor Navigiraj

Ponudba in storitve

Dober okulist na koncesijo Štajerska

Ugodni okulistični pregledi v Mariboru so vam na voljo pri najbolj izkušenem in resnično dobrem okulistu na koncesijo na Štajerskem.

Najdete nas na več lokacijah, in sicer:

  • Slovenska cesta 17 (delovnik: pon-pet 8.00-19.00, sobota 9.00-13.00),
  • Cankarjeva ulica 11 (delovnik: pon-pet 8.00-19.00, sobota 9.00-13.00),
  • Ulica Vita Krajgerja 5 (delovnik: 8.00-16.00).


Ugodni okulistični pregledi Maribor

Oči so pomemben organ, katerega stanje je potrebno redno spremljati, še predvsem pa to velja v mladosti, ko se še razvijajo, in v starosti, ko nam vid začne pešati. Če se nahajate na Štajerskem, vam ugodne okulistične preglede v Mariboru nudimo v podjetju Kameleon d.o.o., kjer imamo tako optiko kot okulistično ambulanto.

Smo ena izmed le treh optik v Sloveniji in edina v Mariboru, ki ima svojo koncesijsko okulistično ambulanto za zdravljenje vseh očesnih bolezni. Z več kot 22-imi leti izkušenj in bogatega strokovnega znanja poskrbimo, da so ugodni okulistični pregledi v Mariboru izvedeni kvalitetno, vi pa dobite točne izvide, da lahko vid korigirate z ustreznimi očali ali lečami.

Meritve dioptrije izvajamo takoj oziroma po dogovoru, nudimo pa jih brezplačno. Poleg tega nudimo tudi ugodne samoplačniške okulistične preglede, v Mariboru pa veljamo za najbolj točne in cenovno dostopne. Pregledi v ambulanti so vam na voljo le po predhodnem dogovoru, zato nas pokličite ali nam pišite za proste termine.Dober okulist na koncesijo Štajerska

Štajerska nas pozna kot dobrega okulista na koncesijo s kratkimi čakalnimi dobami. Delamo tako z otroki kot z odraslimi, v Sloveniji pa smo eden izmed ekskluzivnih ponudnikov treningov vida AmblyoPlay, s katerimi otrokom na prijeten in zabaven način urimo vid in tako izboljšamo nezadostno konvergenco, leno oko, škiljenje in številne druge težave v vidnem sistemu.

Poleg tega, da smo dober okulist na koncesijo, Štajerska pri nas kupuje tudi najbolj kvalitetna korekcijska oziroma dioptrijska in sončna očala ter kontaktne leče. V kar dveh optikah imamo na voljo pestro izbiro najbolj priznanih proizvajalcev okvirjev za očala, seveda pa poskrbimo tudi za stekelca, vodo za leče in vse ostalo.

Preverite še sami, zakaj smo znani kot dober okulist na koncesijo na Štajerskem in nas obiščite v ambulanti ali se na ugoden okulistični pregled vida v Mariboru naročite že danes. Seveda bomo veseli tudi vašega obiska v naših optikah, za vsa vprašanja in naročila pa smo na voljo preko objavljenih kontaktnih podatkov.

Poskrbite za svoj vid z optiko in okulistiko Kameleon!

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 2

ŠP
5 / 2 ocen

Ugodna sončna očala in očala na recept Maribor

Tukaj smo kupili sonččna očala za vso družino. Visokokakovostna in lepa, modna.

ZG
5 / 2 ocen

Pregled vida Maribor

Hčeri smo tukaj dali pregledati vid. Zelo zadovoljni s storitvijo, jih priporočam!

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje