Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

FRIZERSKI SALON FORMA JELKA KUŠAR S.P. Dober frizer Ljubljana center

5 / 1 ocen Oceni

  • Dober frizer Ljubljana center
  • Frizer Ljubljana center
Zaprto
Ponedeljek
06:00 - 20:00
Torek
06:00 - 20:00
Sreda
06:00 - 20:00
Četrtek
06:00 - 20:00
Petek
06:00 - 20:00
Sobota
07:00 - 14:00
Nedelja
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Miklošičeva cesta 3, 1000, Ljubljana Navigiraj

Ponudba in storitve

Dober frizer Ljubljana center

Dober frizer Ljubljana center |

Si želite osvežiti svoj videz z novo pričesko? Se sprašujete kateri je ugoden in dober frizer Ljubljana center? Iščete frizerski salon, v katerem bodo znali uresničiti vaše želje glede barvanja in striženja?

Potem nas obiščite v FRIZERSKEM SALONU FORMA v centru Ljubljane. Od ponedeljka do sobote vas pričakujemo na Miklošičevi ulici 3 (Union Hotel), da vam dokažemo, da smo dober frizer, h kateremu se boste vedno znova zadovoljni vračali. 


Dober frizer Ljubljana center

Po priporočilih stalnih strank smo znani kot dober frizer Ljubljana center, da delamo kvalitetno, strokovno in po konkurenčnih cenah pa nam potrjujejo tudi vsak dan nove stranke. 

Vsakemu, ki nas obišče, se individualno in prijazno posvetimo. Delamo z najboljšimi materiali oziroma profesionalno lasno kozmetiko priznanih proizvajalcev, ki vaših las ne poškodujejo in jim vrnejo zdrav sijaj. 

Najsi pridete le na striženje konic ali pa si želite bolj zahtevne modne pričeske, z našimi izkušnjami in znanji, bomo znali uresničiti vaše želje. 

Nenehno spremljamo modne trende in se usposabljamo, tako da obvladamo tudi zahtevnejše postopke striženja in barvanja. Seveda pa nikoli ne pozabimo na klasiko, saj razumemo, da so želje in okusi različni in želimo ustreči prav vsem. To je na koncu tudi tisto, kar nas dela dobre frizerje. 

Veseli bomo, če se boste prišli tudi vi prepričat, da smo dober frizer Ljubljana center in prepričani smo, da nas boste z veseljem tudi priporočali. Pričakujemo vas!

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

TA
5 / 1 ocen

frizerski salon ljubljana center

Se z veseljem vračam k vam ko rabim novo frizuro. Top ljudje in storitve

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje