Dodaj svoje podjetje
Branko Arnšek AVTO - KLIME popravilo in montaža s.p.

Branko Arnšek AVTO - KLIME popravilo in montaža s.p.


Župelevec 21, 8258 Kapele

Avtoklime Posavje, Dolenjska |

Podjetje BRANKO ARNŠEK AVTO - KLIME POPRAVILO IN MONTAŽA S.P. najdete v Posavju oziroma na Dolenjskem, kjer smo vam na voljo s celovito ponudbo na področju avtoklim.

V svoji delavnici vam nudimo popolnoma vse storitve, povezane z vašo klimatsko napravo, tako da lahko računate na nas vedno, ko potrebujete storitve polnitve avtoklime, servis, popravilo ali vzdrževanje avtoklime, nakup nadomestnih delov, svetovanje glede uporabe klime ter montažo.


Avtoklime Posavje, Dolenjska

Smo prava izbira, če potrebujete pomoč na področju avtoklime. Vse Posavje in Dolenjska nas poznata po tem, da pomagamo hitro, ugodno, predvsem pa da zagotavljamo profesionalne in kvalitetne storitve. 

Vsi deli, ki jih uporabljamo v postopkih popravila ali vzdrževanja so originalni od samega proizvajalca, tako, da vam lahko garantiramo dolgo in pravilno delovanje avtoklime ter vaše popolno zadovoljstvo!

Za dodatna vprašanja vezana na "avtoklime Posavje, Dolenjska" oz. za prost termin,  smo z veseljem dosegljivi za vas. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Servis klime

Prosim za ceno servis klime na Twingo 1, letnik 2006. Menjava filtra, dezinfekcija , dopolnitev hl. plina. Hvala Lp Zorc Erno , krško

Odgovor - Branko Arnšek AVTO - KLIME popravilo in montaža s.p.

Pozdravljeni, mikro filter kabine imate najbrž v mislih, cena je cca 10-do 25 eur odvisno od tipa in kvalitete. Dezinfekcija je 30 eur in traja cca 2 uri, uporablja se naprava katera proizvaja O3 (ozon), na koncu je še dodatna dezinfekcija s 14 - timi eteričnimi olji (citrosi , lavanda....) Doplonitev..., če je hladiva premalo pomeni, da vam pušča sistem, torej, bo potrebno najprej ugotoviti mesto puščanja, ker v nasprotnem bo hladivo spet izparelo v atmosfero.


avtoklima

Imam kombi Renault trafic v katerem mi ne deluje klimatska naprava. Koliko okvirno stane pregled in popravilo le te. Lep pozdrav Bogdan Duh

Odgovor - Branko Arnšek AVTO - KLIME popravilo in montaža s.p.

Pozdravljeni, pregled stane 30 eur z ddv. Le po pregledu je možno podat okviren strošek popravila. lp Branko


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si