Dodaj svoje podjetje
Avtobusni in kombi prevozi po Sloveniji in Evropi

PREVOZI STOJAN MARKOVIĆ S.P.


Beblerjeva ulica 29, 5271 Vipava

Avtobusni in kombi prevozi po Sloveniji in Evropi |

V podjetju STOJAN MARKOVIĆ S.P. vam z veseljem pomagamo pri organizaciji avtobusnega ali kombi prevoza po Sloveniji in Evropi. 

Zagotavljamo hitro, varno in zanesljivo storitev ter ugodne cene.

Poskrbimo, da so avtobusni in kombi prevozi po Sloveniji in Evropi kar najbolj udobni, zato imamo moderen vozni park, ki potnikom omogoča zelo prijetno potovanje. 

avtobusni-in-kombi-prevozi-po-sloveniji-in-evropi_2

Avtobusni in kombi prevozi po Sloveniji in Evropi 

Avtobusne prevoze nudimo skupinam med 50 in 63 potnikov, za manjše skupine pa so na voljo prevozi z minibusom ali kombi prevozi., odvisno od števila potnikov. 

Če organizirate izlet, ekskurzijo ali potovanje izberite našo storitev - saj boste potovali varno, udobno in ugodno, na cilj pa boste prišlo pravočasno in povsem spočiti ter brez stresa, saj vas ne bo skrbelo glede parkiranja, vožnje, stroškov parkirnin ipd. 

Naša vozila so v brezhibnem stanju, naši vozniki pa zanesljivi, zato avtobusne in kombi prevoze po Sloveniji in Evropi organiziramo za mnoge naročnike. Upamo, da boste kmalu med njimi tudi vi. 

Za več informacij, ki se nanašajo na avtobusni in kombi prevozi po Sloveniji in Evropi, nas pokličite ali nam povpraševanje pošljite na elektronski naslov. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in organizirali najboljši prevoz

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

najem avtobusa za 35 oseb

Spoštovani! Sem predstavnik žup. pevskega zbora župnije sv. Urh iz Branika. Organiziral bom romanje/izlet zbora po sledečih podatkih: Št. oseb: 35 (v poštev pride manjši BUS, tudi zaradi ozkih lokalnih cest) Datum romanja/izleta: ned. 09. sept. 2018 Odhod iz Branika: 06.30 Relacija: Branik-Most na Soči*-Baška grapa-Petrovo brdo*-Železniki- Dražgoše-Jamnik**-Radovljica-povratek po AC mimo LJ do Branika * Predviden krajši postanek (kavica; WC) **Daljši postanek za mašo in kosilo bo pri cerkvici sv. Primoža pri vasi Jamnik na Gorenjskem Povratek v Branik: 21:00 (predvidoma) Prosim vas, da mi na mail pošljete ugodno ponudbo. Za morebitna dodatna pojasnila me lahko kontaktirate na : Ervin Sorč GSM: 031 629 346 ervin.sorc@siol.net


Pihalni orkester Vrhpolje - najem avtobusa za 1. maj

Pozdravljeni, Pišem iz Pihalnega orkestra Vrhpolje in me zanima ali imate prost avtobus za okoli 35 oseb na dan torka, 1. maja 2018 za celoten dan? Dopoldan zaradi izvajanja budnice po Vipavski dolini in popoldan za prevoz na Predmejo, kjer tudi nastopamo. Lep pozdrav, Tine Tončič


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si